Στον ανακριτή ο καθηγητής που φέρεται να ασελγούσε σε μαθήτριες στην Κρήτη

Tο κατώφλι του δικαστικού μεγάρου Χανίων πέρασε νωρίς το μεσημέρι της Παρασκευή ο Χανιώτης καθηγητής που κατηγορείται για ασέλγεια σε μαθήτριες του, όπου και αναμένεται να απολογηθεί ενώπιον του Ανακριτή μετά την προθεσμία που έλαβε χτες.

Χθες, ο 57χρονος καθηγητής οδηγήθηκε στον ανακριτή όπου ζήτησε και έλαβε νέα 24ωρη προθεσμία με αποτέλεσμα να απολογηθεί σήμερα.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο καθηγητής αρνήθηκε κάθε κατηγορία που του καταλογίζουν.

Σύμφωνα με το cretapost, ο γνωστός καθηγητής και ιδιοκτήτης φροντιστηρίου μέσης εκπαίδευσης συνελήφθη από τις αστυνομικές αρχές για παράνομη οπλοκατοχή ενώ παράλληλα εξετάζονται και οι καταγγελίες τις οποίες έκαναν μαθήτριές του που αφορούν ότι έπεσαν θύμα ασέλγειας.

Τι αναφέρουν οι καταγγελίες

Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με τις καταγγελίες ο καθηγητής φέρεται να έχει ασελγήσει κατ’ επανάληψη σε βάρος μαθητριών του φροντιστηρίου στο οποίο είναι ο ίδιος ιδιοκτήτης.

Η ασέλγεια αφορά ανήλικα κορίτσια ηλικίας 13 και 15 χρόνων ενώ ο φερόμενος ως δράστης – σύμφωνα με τις καταγγελίες – εκτός από ασελγείς πράξεις φέρεται να είχε και ολοκληρωμένη συνουσία κατά φύση με μαθήτριες της πρώτης τάξης του γυμνασίου!

Το κουβάρι της υπόθεσης άρχισε να ξετυλίγεται τις τελευταίες ημέρες του 2018 και λίγο πριν την πρωτοχρονιά όταν κάποια από τα κορίτσια άρχισαν να μιλάνε, ενώ ακολούθησαν και οι πρώτες καταγγελίες που αφορούσαν περιστατικά του 2013 όταν εκείνα ήταν 13 έως 15 ετών. Συνολικά μέχρι τώρα έχουν γίνει πέντε καταγγελίες για θωπεύσεις, παρά φύση και κατά φύση ασέλγεια.

Ο 57χρονος καθηγητής φέρεται εκμεταλλευόμενος την ιδιότητα του εκπαιδευτικού να παρενοχλούσε τις νεαρές κοπέλες ακόμα και μέσα στους χώρους του φροντιστηρίου του.

Πηγή: Cretapost.gr