«Στον αέρα» το Panathinaikos TV-Απορρίφθηκε ως ασύμφορη η προσφορά της NOVA

Πραγματικότητα είναι και επίσημα πλέον το Panathinaikos TV.

Στην απόρριψη της προσφοράς της NOVA, για τα τηλεοπτικά δικαιώματα της προσεχούς αγωνιστικής περιόδου, προχώρησε η ΠΑΕ Παναθηναϊκός, χαρακτηρίζοντας την ως ασύμφορη.

Οπως σημειώνει η ΠΑΕ η προσφορά αυτή είναι σχεδόν το μισό προσφερόμενο ποσό του ίδιου παρόχου προς τον Ολυμπιακό (11 εκατ. ευρώ) και μικρότερη από εκείνη προς την ΑΕΚ ύψους 6,5 εκατ. ευρώ, και στο πλαίσιο αυτό η «Πράσινοι» προχωρούν στη δημιουργία του Παναθηναϊκός TV.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Σήμερα η Nova κατέθεσε στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός προσφορά ύψους 5,7 εκατ. ευρώ για τα τηλεοπτικά δικαιώματα της προσεχούς αγωνιστικής περιόδου, πρόταση που απορρίφθηκε ως ασύμφορη. Σημειώνεται δε ότι η προσφορά αυτή είναι σχεδόν το μισό προσφερόμενο ποσό του ίδιου παρόχου προς τον Ολυμπιακό (11 εκατ. ευρώ) και μικρότερη από εκείνη προς την ΑΕΚ ύψους 6,5 εκατ. ευρώ. Για όλα τα ανωτέρω ο Παναθηναϊκός προχωράει τη δημιουργία του Παναθηναϊκός TV».

Όπως είχε προγραμματιστεί, η ιστοσελίδα του επίσημου καναλιού του «τριφυλλιού» είναι από το μεσημέρι της Πέμπτης online.

Πέρα λοιπόν από τις μεταδόσεις των αγώνων της ομάδας (οι οποίες θα ξεκινήσουν από το φιλικό με τη Μαρκό το προσεχές Σάββατο στις 18:30, ο οποίος θα μεταδοθεί δωρεάν χωρίς καμία χρέωση για τους φιλάθλους.), προσφέρει και πλούσιο υλικό για το σύλλογο, αλλά και πληροφορίες για τις μελλοντικές μεταδόσεις και τις συνδρομές.

Πηγή: skai.gr