Κλείσιμο

Στο Κατάρ ο Καραμανλής

Επίσημη επίσκεψη στην Ντόχα του Κατάρ θα πραγματοποιήσει την Κυριακή ο πρωθυπουργός Κ. Καραμανλής.

Ο κ. Καραμανλής θα απευθύνει χαιρετισμό σε ημερίδα επιχειρηματιών, θα συναντηθεί με τον εμίρη του Κατάρ, τον πρωθυπουργό και τον υπουργό Εξωτερικών και θα παρακαθίσει σε γεύμα προς τιμήν του.

Το ίδιο βράδυ θα συναντηθεί με Έλληνες και Κυπρίους της περιοχής στη νέα ελληνική πρεσβεία, ενώ τη Δευτέρα θα επισκεφτεί εργοτάξια ελληνικών κατασκευαστικών εταιρειών.
Τον πρωθυπουργό θα συνοδεύσουν στο ταξίδι η υπουργός Εξωτερικών Ντ. Μπακογιάνη και ο υφυπουργός Εξωτερικών Π. Δούκας, ο οποίος θα υπογράψει συμφωνίες με την κυβέρνηση του Κατάρ, όπως ανακοίνωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Ερωτηθείς ο κ. Αντώναρος αν θα μετάσχει και ο κ. Χατζηδάκης, απάντησε πως δεν είναι σαφές ακόμη και δεν το βλέπει στο πρόγραμμα, ενώ για τον ίδιο, δεν το απέκλεισε.

Όσο για το περιεχόμενο των συνομιλιών στο Κατάρ και αν θα συμπεριλαμβάνεται το θέμα της Ολυμπιακής Αεροπορίας, δήλωσε πως υπάρχουν πολλά θέματα διμερούς χαρακτήρα και θέματα που αναφέρονται στις παραδοσιακές σχέσεις που έχει η χώρα μας με τον αραβικό κόσμο και τις χώρες του Κόλπου.
Πηγή: skai.gr