Στην εντατική 45χρονος μετά από επίθεση νεαρών που έκαναν κόντρες με Ι.Χ

Σε κρίσιμη κατάσταση στη ΜΕΘ του νοσοκομείου Ιωαννίνων νοσηλεύεται ένας 45χρονος επιχειρηματίας από το χώρο της εστίασης και των καταλυμάτων μετά από επεισόδιο που συνέβη τα ξημερώματα του Σαββάτου στο Κατάκολο.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες που μεταδίδει το ilialive, η Αστυνομία δέχθηκε λίγο πριν τη μια τα ξημερώματα κλήση για κόντρες στην οδό Κατακόλου στο ύψος του παλιού “Ειρηνικού”.

Φτάνοντας εκεί οι αστυνομικοί είδαν τον επιχειρηματία να βρίσκεται στο έδαφος χωρίς τις αισθήσεις του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, νωρίτερα νεαροί επιδίδονταν σε κόντρες ή προετοιμάζονταν για τους αυτοσχέδιους αγώνες.

Ο επιχειρηματίας που διατηρεί καταλύματα στο σημείο βγήκε να παραπονεθεί για την κατάσταση και κυρίως για το θόρυβο στο σημείο.

Τότε υπήρξε επεισόδιο ανάμεσα σε αυτόν και έναν από τους νεαρούς που φέρονται να ετοιμάζονταν για κόντρες.

Ο επιχειρηματίας φέρεται να δέχθηκε χτύπημα με αποτέλεσμα να πέσει στο έδαφος να χτυπήσει στο κεφάλι του και να γυρίσει η γλώσσα του.

’μεσα κλήθηκε ασθενοφόρο, ενώ ο αδερφός του έσπευσε να τον βοηθήσει και δέχθηκε και αυτός χτύπημα από το ίδιο άτομο με αποτέλεσμα να υποστεί κάταγμα στο χέρι.

Οι αστυνομικοί σύμφωνα με πληροφορίες συνέλαβαν το νεαρό που φέρεται να επιτέθηκε στα δύο αδέρφια καθώς και το δεύτερο αδερφό σε βάρος του οποίου υποβλήθηκε μήνυση από το νεαρό για την εμπλοκή του στο επεισόδιο.

Ο 45χρονος διασωληνωμένος μεταφέρθηκε σε ΜΕΘ νοσοκομείου στα Ιωάννινα, ενώ ο αδερφός του νοσηλεύεται στο νοσοκομείο του Πύργου.

Ο νεαρός αναμένεται να οδηγηθεί το πρωί του Σαββάτου στην Εισαγγελέα Ηλείας.

Σύμφωνα με άλλες πληροφορίες το περιβάλλον του νεαρού που φέρεται να εμπλέκεται στο περιστατικό, δίνει μια διαφορετική εκδοχή για το περιστατικό.

Ο νεαρός φέρεται να επέστρεφε από φαγητό με φίλους του από το Κατάκολο και στο συγκεκριμένο σημείο νωρίτερα είχαν περάσει άλλα οχήματα που έκαναν θόρυβο.

Τότε υποστηρίζεται πως οι επιχειρηματίες πέταξαν πέτρες προς το αυτοκίνητο, με αποτέλεσμα ο νεαρός ο οδηγός να γυρίσει να δει τι έχει συμβεί. Τότε όπως υποστηρίζει το περιβάλλον του νεαρού οι επιχειρηματίες του επιτέθηκαν, αυτός αναγκάστηκε να αμυνθεί και στην προσπάθειά του να βγει από το αυτοκίνητο, έσπρωξε τον 45χρονο που έπεσε στο έδαφος.

Στην Εισαγγελέα Ηλείας οδηγήθηκαν και οι δύο συλληφθέντες που εμπλέκονται στο επεισόδιο τα ξημερώματα του Σαββάτου στο Κατάκολο, όπου και παραμένουν έως αυτή την ώρα (9 μ.μ). Στο πλευρό του νεαρού βρίσκονται η οικογένειά του, συγγενείς και φιλικά πρόσωπα.

Στο μεταξύ σταθερή αλλά κρίσιμη είναι η κατάσταση του 45χρονου που νοσηλεύεται στη ΜΕΘ των Ιωαννίνων.
Πηγή: ILIALIVE