Στην Εισαγγελία Διαφθοράς κατέθεσε ύποπτος γιατρός για τη γνωμάτευση Φλώρου

Στην Εισαγγελία Διαφθοράς κατέθεσε ως ύποπτος αργά το απόγευμα της Δευτέρας, γιατρός του Ευαγγελισμού που φέρεται να μετείχε στην πιστοποίηση της αναπηρίας του Αριστείδη Φλώρου η οποία ελέγχεται για τη νομιμότητά της σε ότι αφορά το γνήσιο της υπογραφής αλλά και σε ότι αφορά το περιεχόμενο της.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο γιατρός προσήλθε αυτοβούλως στο εισαγγελικό γραφείο προκειμένου να καταθέσει, αλλά τελικώς τα όσα είπε ελήφθησαν χωρίς όρκο, δηλαδή δεν κατέθεσε ως μάρτυρας αλλά ως ύποπτος τέλεσης παράνομων πράξεων και αποχώρησε από το εισαγγελικό γραφείο μετά από δύο περίπου ώρες.

Λίγο νωρίτερα είχε καταθέσει στους εισαγγελείς ο διευθυντής της Α Κλινικής Εντατικής Θεραπείας του Ευαγγελισμού Σπύρος Ζακυνθινός ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες κατέθεσε σημαντικά στοιχεία για έκνομες ενέργειες σχετικά με την πιστοποίηση της αναπηρίας Φλώρου και προσκόμισε δύο ακόμα γνωματεύσεις που θα ελεγχθούν.

Ο κ. Ζακυνθινός σε δηλώσεις μεταξύ άλλων τόνισε ότι «ο συγκεκριμένος γιατρός είχε φέρει τον Φλώρο για εξέταση στο νοσοκομείο. Η γνωμάτευση φέρει τη δική του υπογραφή, ενώ υπάρχει και το σχετικό βίντεο που αποδεικνύει ότι εκείνος τον συνόδευε στη μελέτη ύπνου. Πήγαμε στο Εργαστήριο Ύπνου και ερευνώντας τα αρχεία μας εντοπίσαμε τόσο την πραγματική εξέταση στην οποία υποβλήθηκε ο Αριστείδης Φλώρος όσο και την εξέταση που εμπεριέχεται στο φάκελο που παραδόθηκε στο ΚΕΠΑ».

Πηγή: Ιωάννα Μάνδρου