Στιγμές αγωνίας για οικογένεια στην Πιερία: Τους απήγαγαν ζητώντας λύτρα

Υπόθεση θρίλερ εκτιλύχθηκε στην Πιερία καθώς απήγαγαν οικογένεια με 4 παιδιά. Μάλιστα οι δράστες απειλούσαν το ένα και ζητούσαν λύτρα. Συνελήφθησαν τρεις αλλοδαποί άντρες, σε βάρος των οποίων, καθώς και δύο ακόμα συνεργών τους, σχηματίσθηκε δικογραφία για αρπαγή.

Σύμφωνα με την αστυνομία το περιστατικό σημειώθηκε το απόγευμα της Τρίτης σε παραθαλάσσια περιοχή του Δήμου Δίου – Ολύμπου Πιερίας.

Οι 3 συλληφθέντες, από κοινού με τους 2 συνεργούς τους που αναζητούνται, συναντήθηκαν με ζευγάρι αλλοδαπών, διαφορετικής υπηκοότητας, και αφού προκάλεσαν επιφανειακό τραύμα με χαρτοκόπτη στο χέρι του πατέρα, μετέφεραν το ζευγάρι και τα -4- ανήλικα τέκνα τους σε άγνωστη ερημική τοποθεσία, σε κοντινή απόσταση.

Η οικογένεια κατακρατήθηκε παράνομα καθ’ όλη τη διάρκεια της νύχτας, ενώ οι δράστες, με φραστικές απειλές και απειλή πρόκλησης βλάβης σ΄ ένα από τα ανήλικα τέκνα, απαιτούσαν την καταβολή χρημάτων, προκειμένου να τους απελευθερώσουν.

Χθες το πρωί, ο πατέρας κατόρθωσε να διαφύγει και έφθασε πεζός σε κατάστημα γειτονικής περιοχής του Δήμου Τεμπών Λάρισας, από όπου και ειδοποιήθηκαν οι Αστυνομικές Αρχές.

Ως προς τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας, οι δράστες τα άφησαν ελεύθερα και μετά από τηλεφωνική επικοινωνία, εντοπίστηκαν από αστυνομικού στο σταθμό υπεραστικών λεωφορείων του ΚΤΕΛ Λάρισας.

 

Πηγή: skai.gr