Στη δημοσιότητα φωτογραφίες των κατηγορουμένων για συμμετοχή στους Πυρήνες

Χωρίς σημαντικά στοιχεία ολοκληρώθηκε η έρευνα της αστυνομίας στα σπίτια των δυο νεαρών, σε Ζωγράφου και Γλυκά Νερά, για τους οποίους εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης την περασμένη Παρασκευή. Το ένταλμα αφορά απλή συνέργια σε ληστεία και συμμετοχή στην τρομοκρατική οργάνωση Πυρήνες της Φωτιάς.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, οι δυο νεαροί είχαν εντοπιστεί να κινούνται ύποπτα με αυτοκίνητο λίγη ώρα μετά από ληστεία στο Φιλώτα Φλώρινας.

Στο αυτοκίνητο εντοπίστηκε αποτύπωμά του Ιωάννη Μιχαηλίδη (γνωστού και ως «τοξοβόλου»), που συνελήφθη για συμμετοχή στις ληστείες στο Βελβεντό Κοζάνης, και στους Πυρήνες της Φωτιάς. Οι δυο νεαροί αναζητούνται, και η αστυνομία έδωσε στη δημοσιότητα τα στοιχεία τους και φωτογραφίες τους.

Όπως αναφέρει η ΕΛΑΣ, η δημοσιοποίηση των στοιχείων ταυτότητας και των φωτογραφιών των νεαρών κρίνεται ως απαραίτητο αναγκαίο μέτρο για τον εντοπισμό και τη σύλληψή τους.

Πρόκειται για τους:

Α) ΧΑΡΙΣΗ – ΠΟΥΛΟ Φοίβο του Γεωργίου και της Ουρανίας, ο οποίος γεννήθηκε την 22-03-1990 στην Αθήνα

Β) ΝΤΑΛΙΟ Ανάργυρο του Αθανασίου και της Ευγενίας, ο οποίος γεννήθηκε την 08-05-1991 στην Αθήνα.

Παρακαλείται όποιος πολίτης γνωρίζει οτιδήποτε σχετικά με τα παραπάνω άτομα, να επικοινωνήσει στους τηλεφωνικούς αριθμούς 170, 1014 και 1964 ή στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail) ctu@hellenicpolice.gr της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Ειδικών Εγκλημάτων Βίας. Διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.


Πηγή: Newsdesk ΣΚΑΪ