Στέλιος Κερασίδης – Το 7χρονο παιδί θαύμα έγραψε «Το Βαλς της Απομόνωσης»

Ο Στέλιος Κερασίδης, το “παιδί – θαύμα” που έχει σαρώσει πανελλήνια και διεθνή βραβεία στη μουσική και έχει δώσει συναυλίες στην Ελλάδα και διεθνώς, γράφει δικά του κομμάτια. Με αφορμή την κρίση του κορωνοϊού ο μικρός έγραψε “Το Βαλς της Απομόνωσης” θέλοντας έτσι να εμψυχώσει όλους όσοι βρίσκονται σε καραντίνα λόγω της πανδημίας. 

Ο 7χρονος, και ο πατέρας του, Φώτης Κερασίδης, μίλησαν στον ΣΚΑΪ. Σημειώνεται ότι και η βρετανική εφημερίδα Guardian εκθείασε τον μικρό που είχε εμφανιστεί στην εκπομπή του ΣΚΑΪ “Ελλάδα έχεις Ταλέντο”. 

“Έγραψα αυτό το κομμάτι για όλους τους ανθρώπους που είναι απομονωμένοι και ήθελα να τους δώσω λίγο κουράγιο και δύναμη” τόνισε ο μικρός. 

“Δουλεύει αρκετά αυτά που κάνει... Αγαπάμε τη δουλειά μας γιατί τυχαίνει να είμαι και εγώ μουσικός. Είναι συντροφιά μας αυτές τις δύσκολες μέρες η μουσική, είναι συντροφιά μας το πιάνο, και χαίρομαι που απόλες τις γωνιές του κόσμου από όποια πιθανή και απίθανη χώρα αυτό είναι κάτι πρωτόγνωρο που σημαίνει ότι κάτι πέτυχε αυτό το παιδί με τη μουσική του” σχολίασε από την πλευρά του ο πατέρας του, εμφανώς υπερήφανος.

 

Πηγή: skai.gr