Κλείσιμο

Στα καμένα οι πολιτικοί αρχηγοί

Δέσμευση του Κώστα Καραμανλή να προχωρήσει μαζί με τους πολίτες σε βαθιές αλλαγές για να έχουν οι έλληνες το κράτος που τους αξίζει.

Στο διάγγελμά του είπε ότι χρειάζεται να γίνουν ακόμα πολλά για να φθάσουμε, όπως είπε, σε ένα φιλικό κράτος. Η πρόκληση, πρόσθεσε, είναι να αλλάξει η χώρα ρυθμούς δουλειάς και να λαμβάνονται γρήγορα αποφάσεις.

Παράλληλα ζήτησε να μην επιχειρείται ισοπέδωση όταν χιλιάδες άνθρωποι από τον κρατικό μηχανισμό έδωσαν με αυτοθυσία την άνιση μάχη με τις φλόγες

• • Χθες ο κ. Καραμανλής από τα Στύρα, όπου προήδρευσε σε σύσκεψη για τα αντιπλημμυρικά έργα, δεσμεύτηκε ότι θα υπάρξει εκτεταμένη βοήθεια για την ανασυγκρότηση της περιοχής.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Γιώργος Παπανδρέου, υποσχέθηκε από την Ηλεία, εγγυημένο εισόδημα χιλίων ευρώ για πέντε χρόνια στους αγρότες των πυρόπληκτων περιοχών και για 7 χρόνια στους ελαιοπαραγωγούς.

Προϋπόθεση, όπως είπε, η επανέναρξη των γεωργικών τους δραστηριοτήτων.

Το απόγευμα, ο κ. Παπανδρέου θα μιλήσει σε συγκέντρωση στο Ηράκλειο Κρήτης.

Τον απεγκλωβισμό των ψηφοφόρων από το δικομματισμό ζήτησε η Αλέκα Παπαρήγα μιλώντας σε συγκέντρωση στο Κερατσίνι

Το μεσημέρι της Δευτέρας η γενική γραμματέας του ΚΚΕ θα παραχωρήσει διακαναλική συνέντευξη στο Ζάππειο με θέμα τα κοινωνικά και ασφαλιστικά δικαιώματα των εργαζομένων.

Απόψε στις 8.30 η κ. Παπαρήγα θα μιλήσει σε συγκέντρωση στην πλατεία Αγίου Αντωνίου στο Περιστέρι

Στο Θησείο περιόδευσε ο πρόεδρος του ΣΥΝ. Ο κ. Αλαβάνος προέβλεψε ότι δεν θα υπάρξει αυτοδυναμία στις εκλογές της 16ης Σεπτεμβρίου. Πρόσθεσε ότι κλειδί στις εξελίξεις θα είναι η νέα γενιά.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ θα επισκεφθεί τη Δευτέρα τη Λαμία και τη Λάρισα.
Πηγή: skai.gr