Τρεις ελαφρά τραυματίες στο τροχαίο με φορτηγό στην Κηφισό (video)

Τροχαίο, με τρεις ελαφρά τραυματίες σημειώθηκε νωρίτερα στην κάθοδο της λεωφόρου Κηφίσου, λίγο μετά την Ιερά Οδό, όταν ένα φορτηγό έφυγε από την πορεία του με αποτέλεσμα ένα τμήμα του να πέσει στον παράδρομο και το υπόλοιπο να κλείσει σχεδόν τις τρεις λωρίδες της Εθνικής στο συγκεκριμένο σημείο. Το φορτηγό έσπασε τα προστατευτικά κιγκλιδώματα και έπεσε στον παράδρομο, και αυτή την ώρα τα συνεργεία μεριμνούν για τη μεταφορά του. 

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, ο οδηγός δεν αντιμετωπίζει σοβαρό τραυματισμό. Μέχρι στιγμής, δεν έχει γίνει γνωστή η αιτία του αυτοκινητικού ατυχήματος, αλλά φαίνεται να ενεπλάκη και μια μοτοσικλέτα, οι επιβάτες της οποίας επίσης δεν έχουν τραυματιστεί σοβαρά. 

Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, έχει διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων στη μεσαία και τη δεξιά λωρίδα, καθώς και στον παράδρομο της λεωφόρου Κηφισού.

Η ανακοίνωση της τροχαίας:

ΛOΓΩ TPOXAIOY ATYXHMATOΣ ΣTH Λ. KHΦIΣOY ΣTO YΨOΣ THΣ ΣYMBOΛHΣ THΣ ME THN IEPA OΔO, PEYMA KYKΛOΦOPIAΣ ΠPOΣ ΠEIPAIA, ΔIAKOΠH THΣ KYKΛOΦOPIAΣ TΩN OXHMATΩN ΣTO ANΩTEPΩ ΣHMEIO ΣTH MEΣAIA KAI ΔEΞIA ΛΩPIΔA KYKΛOΦOPIAΣ, KAΘΩΣ KAI ΣTON ΠAPAΔPOMO THΣ Λ. KHΦIΣOY, ΣTO ANΩTEPΩ ΣHMEIO.

Πηγή: skai.gr