Σοκ στη Θεσσαλονίκη: 51χρονος ασελγούσε στα ανίψια του επί 4 χρόνια

Εφιαλτική ήταν η καθημερινότητα για τρεις ανήλικους στην περιοχή του Χαριλάου, στη Θεσσαλονίκη.
Κι αυτό γιατί στενό συγγενικό τους πρόσωπο και, συγκεκριμένα, ο θείος τους, προέβη σε κατ’εξακολούθηση γενετήσιες πράξεις εις βάρος τους, τις οποίες μάλιστα βιντεοσκοπούσε.

Ο 51χρονος, σήμερα, συλληφθέντας, κατά το χρονικό διάστημα 2009 – 2013 και με αντάλλαγμα… δώρα, ασελγούσε σεξουαλικά στα τρία ανίψια του. Πρόκειται για νεαρή η οποία σήμερα είναι 17 ετών, τον 15χρονο, σήμερα, αδελφό της, αλλά και ένα 18χρονο ξαδελφάκι τους. Ο 18χρονος σήμερα νεαρός, ωστόσο, δεν άντεξε και κατήγγειλε τις ντροπιαστικές πράξεις του θείου του στις αρχές της Θεσσαλονίκης. Το μαρτύριο για’κείνα, ξεκίνησε όταν διένυαν την ηλικία των πέντε, τριών και έξι ετών, αντίστοιχα.

Ο συλληφθείς συγκατοικούσε με τα παιδιά, τους γονείς και τους παππούδες τους, ενώ μόλις αποχωρούσαν από το σπίτι τα ενήλικα μέλη, προέβαινε στις φρικιαστικές του πράξεις. Οι αρχές κατάσχεσαν όλες τις ηλεκτρονικές συσκευές του αρρωστημένου 51χρονου.

Σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων για γενετήσια πράξη με ανήλικο έναντι αμοιβής, πορνογραφία ανηλίκων, γενετήσιες πράξεις με ανήλικους, κατάχρηση ανηλίκων και προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας.

Ο ίδιος έχει παραδεχθεί όλες τις αρρωστημένες του πράξεις, ενώ την υπόθεση αναμένεται να αναλάβει ο εισαγγελέας.

Πηγή: GR TIMES