Σκηνοθέτησε ληστεία... σε βάρος του

Μάλιστα φρόντισε να διανθίσει το ψευδέστατο σενάριο της δήθεν ληστείας σε βάρος με άλλες αναλήθειες. Είπε λοιπόν, στην Αστυνομία ότι οι ``δράστες`` χρησιμοποίησαν βία, τον οδήγησαν στο εσωτερικό του λεωφορείου, τον ακινητοποίησαν και του πήραν τα χρήματα και στη συνέχεια τον πήγαν σε τοποθεσία του Ραχωνίου, τον έδεσαν χειροπόδαρα σε ένα δέντρο, τον φίμωσαν και εξαφανίστηκαν και πως στη συνέχεια ο ίδιος κατόρθωσε να λυθεί και μέσω του κινητού του ειδοποίησε την Αστυνομία της Θάσου.
Κατά την προανάκριση οι αστυνομικοί διαπίστωσαν ότι το δήθεν θύμα περιέπεσε σε μια σειρά αντιφάσεων και δεν προέκυπτε πάντως ληστεία σε βάρος του.
Ετσι λοιπόν, αναγκάστηκε να ομολογήσει ότι όλα τα σχεδίασε με τη συνεργασία ενός 43χρονου φίλου του, κατοίκου Θάσου.
Οι αστυνομικοί τον ρώτησαν γιατί το έκανε αυτό και είπε πως αντιμετώπιζε προβλήματα οικονομικής φύσης και ότι χρειαζόταν τα 20.000 ευρώ. Τόσο ο ίδιος, όσο και ο συνεργός του συνελήφθησαν και αφού βέβαια ομολόγησαν την πράξη τους οδηγήθηκαν στην εισαγγελία της Καβάλας.
Οι κατηγορίες, που αντιμετωπίζουν και οι δύο είναι αρκετά σοβαρές,
αφού επιπλέον η περίπτωση αυτή έθεσε σε άσκοπη κινητοποίηση και τις αρμόδιες αρχές για να αποδειχθεί στο τέλος πως η δήθεν ληστεία ήταν μια κακώς σκηνοθετημένη και φυσικά ανύπαρκτη πράξη. Τα 20.000 ευρώ ανήκουν στο ΚΤΕΛ Θάσου.
Πηγή: skai.gr