Σε κλοιό χιονιά η Ελλάδα: O Λέανδρος « έντυσε» στα λευκά τη χώρα (pic+vid)

Στα λευκά εχουν ντυθεί πολλές περιοχές της χώρας καθώς η επέλαση της κακοκαιρίας στην χώρα είναι σε εξέλιξη από το Βορρά μέχρι το νότο.  

Σε κάθε περίπτωση μέχρι στιγμής δεν έχουν καταγραφεί σοβαρά προβλήματα από την κακοκαιρία εντούτοις σε πολλά σημεία του ορεινού οδικού δικτύου διακόπηκε η κυκλοφορία ή είναι απαραίτητες οι αντιολισθητικές αλυσίδες.

Χιονίζει από το πρωί και στα ορεινά της Αττικής, όπου η Αστυνομία έχει κλείσει δρόμους σε Πάρνηθα, Πεντέλη και Υμηττό.

Η Εύβοια για ακόμα μια φορά ντύθηκε στα λευκά. Οι εργαζόμενοι στις τοπικές αρχές επιχειρούν συνεχώς για να κρατούν τους δρόμους ανοικτούς.

Με χιόνι ξύπνησαν και τα χωριά της Βοιωτίας. Και εκεί όλος ο μηχανισμός Πολιτικής Προστασίας είναι σε ετοιμότητα από τα μεσάνυχτα. Αλπικό τοπίο θυμίζει η εικόνα των Τρικάλων Κορινθίας.

Σε όλα το οδικό δίκτυο της περιοχής είναι απαραίτητες οι αντιολισθητικές αλυσίδες. 

Και μπορεί οι εικόνες στην περιοχή να μοιάζουν ειδυλλιακές , όμως οι κάτοικοι θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεχτικοί. 

Και στα Καλάβρυτα από τις πρώτες πρωινές ώρες οι χιονοπτώσεις είναι έντονες με χιονόστρωση στο μεγαλύτερο μέρος της περιοχής.

Με αρκετή ένταση χιόνιζε από νωρίς το πρωί και στην Μαλακάσα. Ίδια εικόνα και στα Βίλια Αττικής που ντύθηκαν στα λευκά . 

O ο "Λέανδρος" έντυσε στα άσπρα και την Ιπποκράτειο Πολιτεία χωρίς ωστόσο προς το παρόν να έχουν δημιουργηθεί προβλήματα στην κυκλοφορία.

Διακοπές κυκλοφορίας

Έχει διακοπεί η κυκλοφορία στη Λεωφόρο Πάρνηθος από το Τελεφερίκ, στη Λεωφόρο Φυλής προς τη Μονή Κλειστών από την Τελευταία Ταβέρνα, στην Τατοϊου από το ύψος των ανακτόρων προς Κατσιμίδι, στην Περιφερειακή Οδό Πεντέλης-Νέας Μάκρης απο το 414 στρατιωτικό Νοσοκομείο, στην λεωφόρο Διονύσου απο τη Θησέως, στην Aλίμου Κατεχάκη από το Πυροφυλάκιο της Καισιαριανής και στου Παπάγου από το τέρμα της οδού Αναστάσεως προς το βουνό.

Πηγή: skai.gr