Σε ισχύ το νέο εισιτήριο για το Λεκανοπέδιο

Σε ισχύ από σήμερα ο νέος τύπους του ημερήσιου εισιτηρίου. Θα κοστίζει 3 ευρώ και θα έχει διάρκεια 24ώρες. Οι επιβάτες θα το ακυρώνουν μία φορά και θα μπορούν να χρησιμοποιούν όλα τα μέσα μαζικής μεταφοράς για διαδρομές εντός του λεκανοπεδίου.
Το νέο εισιτήριο, από την πρώτη και μοναδική ακύρωσή του κατά την πρώτη επιβίβαση σε όλα τα μέσα αρμοδιότητας του ΟΑΣΑ (ΕΘΕΛ, ΗΛΠΑΠ, ΗΣΑΠ, ΤΡΑΜ, Μετρό, Προαστιακό) ενώ δεν ισχύει για τις ακόλουθες περιπτώσεις:
•  Για τις λεωφορειακές γραμμές Express του Αεροδρομίου.
•  Για την διαδρομή Δουκ. Πλακεντίας έως το Αεροδρόμιο και αντίστροφα με τον Προαστιακό ή το Μετρό.
•  Για τη λεωφορειακή γραμμή Ε22 Αθήνα - Σαρωνίδα
Μειωμένης τιμής εισιτήριο δεν υφίσταται. Παραμένει σε ισχύ το εισιτήριο αξίας 2,90 ευρώ (μειωμένο 1,50 ευρώ), το οποίο ισχύει για μία μόνο διαδρομή από ή προς το Αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος» με χρήση των λεωφορειακών γραμμών Express του Αεροδρομίου. Τα παλαιά εισιτήρια αξίας 2,90 ευρώ θα ισχύουν και θα διατίθενται κανονικά στο επιβατικό κοινό μέχρι και την 28η Φεβρουαρίου 2005. Όσα παλαιά εισιτήρια αξίας 2,90 ευρώ θα διατίθενται μετά την 1η Μαρτίου 2005, θα φέρουν με σφραγίδα την ένδειξη «Ισχύει μόνο για μια διαδρομή από ή προς το αεροδρόμιο». Τα τυχόν παλαιά Ημερήσια Εισιτήρια αξίας 2,90 ευρώ, τα οποία έχουν ήδη διατεθεί στο επιβατικό κοινό θα μπορούν να χρησιμοποιηθούν από τους κατόχους τους ως Ημερήσια Εισιτήρια μέχρι και την 31η Δεκεμβρίου 2005.
Πηγή: skai.gr