Ρωμανός σε ΣΚΑΪ: Με απειλεί ο ράπερ Υποχθόνιος- Το ποστ του με «τη χρυσή από glock»

Εκτός ελέγχου βγήκε η διαδικτυακή αντιπαράθεση που ξεκίνησε ο ράπερ Υποχθόνιος με τον διευθυντή του Γραφείου Τύπου της ΝΔ, Νίκο Ρωμανό, φτάνοντας στο σημείο να τον απειλεί δημόσια και να τον χαρακτηρίζει φασίστα. 

Αρχικά, ο ράπερ κοινοποίησε μια ανάρτηση του κ. Ρωμανού, στην οποία ανέφερε ότι ο χώρος των καλλιτεχνών αριστεροκρατείται με τον Υποχθόνιο να γράφει στο instragram του ότι «και ο χώρος των ράπερ αριστεροκρατείται. Θες να φας στη μάπα καμία χρύση (σ.σ σφαίρα) από glock (σ.σ ημιαυτόματο πιστόλι);». 

Η απάντηση του εκπροσώπου της ΝΔ ήταν άμεση κοινοποιώντας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης το απειλητικό μήνυμα του Υποχθόνιου μαζί με δύο φωτογραφίες του, με τον Αλέξη Τσίπρα και τη Ρένα Δούρου, γράφωντας «να χαίρεστε τους φίλους σας κ. Τσίπρα». 

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ και την εκπομπή ΣΗΜΕΡΑ ο κ. Ρωμανός σημείωσε ότι η αντιπαράθεση με τον Υποχθόνιο ξεκίνησε με αφορμή κάποιες συνεντεύξεις του την περασμένη Δευτέρα που στοχοποιήθηκε από όλο τον ΣΥΡΙΖΑ με αποκορύφωμα το συγκεκριμένο story του ράπερ στο instagram. 

«Δεν είπα ως μομφή ότι ο καλλιτεχνικός χώρος αριστεροκρατείται. Συνέδεσα αυτή τη διαπίστωση με το κούνημα του δαχτύλου από συγκεκριμένους χώρους με το ότι θα έπρεπε να ξέρουμε (για τις καταγγελίες για σεξουαλική κακοποίηση και παρενόχληση).  Ανέδειξα μια υποκρισία ενός πολιτικού χώρου που έχει προνομιακή σχέση με τον χώρο των ηθοποιών και μας κουνάει εμάς το δάχτυλο», δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Ρωμανός. 
 

Πηγή: skai.gr