Ρόδος: Τι απαντά ο ιδιοκτήτης του εστιατορίου για τον λογαριασμό 82 ευρώ

Διευκρινίσεις επιχειρεί να δώσει ο ιδιοκτήτης εστιατορίου στην Ρόδο όπου βρετανίδα τουρίστρια κατήγγειλε ότι πλήρωσε 82 ευρώ για οκτώ αναψυκτικά και ροφήματα.

Σε επιστολή του στην εφημερίδα Δημοκρατική ο καταστηματάρχης υποστηρίζει ότι η επίμαχη παραγγελία περιελάμβανε τρία milk shake ενός λίτρου, σημειώνοντας πως κάθε ένα από αυτά «αποτελείται από 5 μπάλες παγωτό και μισό λίτρο γάλα».

Ο ιδιοκτήτης παραθέτει επίσης φωτογραφία του τιμοκαταλόγου, όπου φαίνεται το αντίτιμο του εν λόγω ροφήματος, ήτοι 14 ευρώ.

Όσον αφορά τις υποψίες για μη έκδοση απόδειξης, καθώς στην φωτογραφία που δημοσίευσε η καταγγέλλουσα εικονίζεται μόνον το δελτίο παραγγελίας, ο καταστηματάρχης επισυνάπτει φωτογραφία χειρόγραφου δελτίου αποδείξεων.

Υποστηρίζει ότι η ταμειακή μηχανή του είχε κολλήσει εκείνη την ημέρα και ήταν αναγκασμένος να εκδίδει δελτία κατ’ αυτόν τον τρόπο.

«Όποιος θεωρεί ότι είμαι κλέφτης και παράνομος να έρθει με τη συνοδεία των αρμόδιων αρχών να με κλείσει παρά να δημοσιεύει προσβλητικά σχόλια στα διάφορα μέσα κοινωνικής δικτύωσης» καταλήγει στην επιστολή του ο ιδιοκτήτης.



Πηγή: Δημοκρατική Ρόδου
Πηγή: skai.gr