Ρέμος σε ΣΚΑΪ για τον Μίκη Θεοδωράκη: Ένιωθα απίστευτη οικειότητα μαζί του-Ήταν σαν παιδί

Για την γνωριμία του με τον «γίγαντα», όπως τον χαρακτήρισε, Μίκη Θεοδωράκη, μίλησε στην εκπομπή «Οι Αταίριαστοι» και στον ΣΚΑΙ ο Αντώνης Ρέμος.

Όπως αποκάλυψε ο διάσημος τραγουδιστής, γνώρισε τον Μίκη Θεοδωράκη πριν από περίπου 15 χρόνια, στο πλαίσιο συναυλιών στις οποίες διάσημοι καλλιτέχνες θα τραγουδούσαν επιτυχίες του Μίκη.

Για την πρώτη επαφή μαζί του, ο Αντώνης Ρέμος ανέφερε τα εξής: «Όταν βλέπεις αυτή την προσωπικότητα μπροστά σου υπάρχει ένα δέος, ένιωσα όμως μια απίστευτη οικειότητα και ανθρωπιά. Ήταν σαν ένα παιδί».

Επίσης, δήλωσε όπως και άλλοι καλλιτέχνες, ότι όνειρο του Μίκη ήταν να δει όλο τον κόσμο ενωμένο.

Μάλιστα, ο Αντώνης Ρέμος ανέφερε πως αυτό που έκανε ξεχωριστό τον Μίκη Θεοδωράκη, μεταξύ άλλων, ήταν η στήριξή του στους καλλιτέχνες της νέας γενιάς:
«Τραγούδησε με τη Φαραντούρη, τον Καζαντζίδη και τον Μπιθικώτση, με πολλά τεράστια ονόματα αλλά δεν έμεινε εκεί. Τόλμησε να δώσει το χέρι του και στους νέους καλλιτέχνες όπως ο Αντώνης Ρέμος, ο Σάκης Ρουβάς και η Πάολα».

Κλείνοντας, τόνισε πως είναι είναι λυπηρό όταν πεθαίνει ένας καλλιτέχνης και ακόμα παραπάνω όταν ξεχνιέται αλλά όπως είπε  πιστεύει ότι ο Μίκης δεν θα ξεχαστεί ποτέ, τα τραγούδια και η μουσική του θα μείνουν για πάντα μέσα μας. 

Πηγή: skai.gr