Κλείσιμο

Project #2030gr Youth Forum powered by ΟΝΝΕΔ @Thessaloniki: Παρασκευή 1η Οκτωβρίου 2021, 12:00

Μετά την εναρκτήρια εκδήλωση τον Ιούνιο παρουσία του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, το Project #2030gr Youth Forum της ΟΝΝΕΔ, επανέρχεται με μια νέα εκδήλωση η οποία θα πραγματοποιηθεί στη Θεσσαλονίκη, στο Μέγαρο Μουσικής, την Παρασκευή 1η Οκτωβρίου 2021 στις 12:00.

Το Project #2030gr είναι ένα διαρκές meeting point νέων επαγγελματιών από όλη την Ελλάδα, που μοιράζονται μαζί μας τα όνειρα, τους προβληματισμούς τους, τις ιστορίες τους και την εικόνα τους για το μέλλον της χώρας. Μέσα από έναν ανοιχτό διάλογο θέλουμε μαζί με τους νέους να συνδιαμορφώσουμε το μέλλον της Ελλάδας την επόμενη δεκαετία. Θέλουμε οι σημερινοί εικοσάρηδες και τριαντάρηδες να έχουν τον πρώτο λόγο στην επόμενη μέρα για τη χώρα.

Νέοι άνθρωποι από όλη τη Βόρεια Ελλάδα καθώς και κορυφαίοι υπουργοί θα συζητήσουν γύρω από τα θέματα του πρωτογενή τομέα παραγωγής, της πράσινης οικονομίας, της καινοτομίας, της επιχειρηματικότητας και των μεγάλων έργων ανάπτυξης.

Ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Παύλος Μαρινάκης δήλωσε: «Η Θεσσαλονίκη και ολόκληρη η Βόρεια Ελλάδα έχει γίνει πόλος έλξης μεγάλων επενδυτικών και αναπτυξιακών έργων τα οποία θα δημιουργήσουν προοπτικές εξέλιξης και θέσεις εργασίας για τους νέους. Στην Ελλάδα που αλλάζει, οι σημερινοί εικοσάρηδες και τριαντάρηδες είναι οι φυσικοί πρωταγωνιστές. Εκείνοι που θα διαμορφώσουν το μέλλον και θα χαράξουν τη δική τους πορεία, αλλάζοντας το τοπίο της χώρας την επόμενη δεκαετία. Αυτούς τους ανθρώπους θέλουμε να γνωρίσουμε μέσα από το Project #2030gr, να ακούσουμε τις δικές τους ιστορίες και με αυτές ως οδηγό να προχωρήσουμε στην επόμενη μέρα για την Ελλάδα».

Ολόκληρη η εκδήλωση του Youth Forum της ΟΝΝΕΔ Project #2030gr θα μεταδοθεί ζωντανά από το κανάλι της ΟΝΝΕΔ στο YouTube στο σύνδεσμο:

 

Ολόκληρο το πρόγραμμα του Project #2030gr καθώς και αναλυτικές πληροφορίες για τους ομιλητές θα είναι σύντομα διαθέσιμα εδώ

Πηγή: skai.gr
TAGS: ΟΝΝΕΔ