Ποιός ήταν ο άνδρας που «γάζωσαν» στο Χαϊδάρι (vid, pics)

Ξεκαθάρισμα λογαριασμών «βλέπουν» οι αρχές πίσω από το μαφιόζικο χτύπημα στο Χαϊδάρι κατά το οποίο τραυματίστηκε σοβαρά ένας άνδρας.

Το θύμα, που χειρουργήθηκε νωρίτερα και βρίσκεται στη ΜΕΘ σε κρίσιμη κατάσταση, φέρεται να είναι Έλληνας ηλικίας 49 ετών, με τα αρχικά Δ.Μ. και πριν από τέσσερα χρόνια, τον Μάιο του 2016 άγνωστοι είχαν τοποθετήσει βόμβα σε γραφεία ιδιοκτησίας του, στην οδό Αθηνών 267.

Ο άνδρας έχει εταιρία αλυσίδας καφέ, ενώ έχει ασχοληθεί και με το επαγγελματικό ποδόσφαιρο.

Οι αστυνομικοί του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής της Ασφάλειας Αττικής, που ασχολούνται με την υπόθεση, ερευνούν τις δραστηριότητες και τις σχέσεις του γενικότερα, προκειμένου να καταλήξουν στο κίνητρο της επίθεσης.

Σε κρίσιμη κατάσταση ο 49χρονος - Μαφιόζικη η επίθεση

Υποβλήθηκε νωρίτερα σε χειρουργείο στο Αττικό Νοσοκομείο και μεταφέρθηκε στη ΜΕΘ σε κρίσιμη κατάσταση.

Δυο άνδρες που επέβαιναν σε μοτοσικλέτα, του επιτέθηκαν γύρω στις 11 το πρωί ενώ βρισκόταν μέσα σε ΙΧ αυτοκίνητο στη συμβολή της λεωφόρου Αθηνών με την οδό Σατωβριάνδου στο Χαϊδάρι. 

Η επίθεση έγινε αστραπιαία και το θύμα δεν πρόλαβε να αντιδράσει. Οι ένοπλοι, προσέγγισαν το αυτοκίνητο και αφού πυροβόλησαν τον οδηγό ανέπτυξαν ταχύτητα και εξαφανίστηκαν.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στο σημείο βρέθηκαν 19 κάλυκες από δυο διαφορετικά όπλα, ένα καλάσνικοφ και ένα πιστόλι των 9 χιλιοστών.

Οι κάλυκες, θα μεταφερθούν στα εργαστήρια της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών ερευνών για βαλλιστική εξέταση.

Οι αστυνομικοί ερευνούν επίσης την εκδοχή το πιστόλι να μην είναι των δραστών, αλλά ανθρώπων που συνόδευαν το θύμα, αν και επισήμως δεν είχε φρουρά. Ωστόσο αυτό θα διευκρινιστεί από τα στοιχεία της προανάκρισης.

Πηγή: skai.gr