Πνιγμός η αιτία θανάτου της 26χρονης στη Φολέγανδρο -Τι έδειξε η νεκροψία

Από πνιγμό έχασε την ζωή της η άτυχη 26χρονη Γαρυφαλλιά στην Φολέγανδρο σύμφωνα με τα πρώτα συμπεράσματα από την ιατροδικαστική εξέταση.

Το μεσημέρι της Κυριακής έγινε γνωστά τα αποτελέσματα της νεκροψίας-νεκροτομής που διενήργησε ο ιατροδικαστής, ο οποίος ξεκαθαρίζει ότι η κοπέλα ήταν ζωντανή, όταν έπεσε στο νερό κι ότι η αιτία του θανάτου της ήταν ο πνιγμός. Επίσης, οι κακώσεις που βρέθηκαν στο σώμα της ήταν συμβατές με τις κακώσεις που προήλθαν από τα χτυπήματα στα βράχια.

Υπενθυμίζεται ότι ο δολοφόνος της άτυχης κοπέλας, ο 30χρονος σύντροφός της, ομολόγησε το πρωί την πράξη του λέγοντας πως «ήταν η κακιά η ώρα, μαλώσαμε, χάλασε η φάση».

Σύμφωνα με πληροφορίες, το ζευγάρι διαπληκτίστηκε ενώ κινούταν με το αυτοκίνητο, ο 30χρονος το έβγαλε εκτός δρόμου στα βράχια και η κοπέλα βγήκε από το όχημα. Στη συνέχεια ο δράστης φέρεται να την έσπρωξε και η άτυχη κοπέλα χτυπώντας στα βράχια κατέληξε αναίσθητη στο νερό.

Συγκλονισμένοι είναι οι γονείς της 26χρονης που δε μπορούν να πιστέψουν ότι το παιδί τους έφυγε για διακοπές και δεν γύρισε ζωντανό.

Πηγή: skai.gr