Πέταξαν τρικάκια στο σπίτι της Σοφίας Νικολάου - Προσήχθησαν δύο άτομα (pics)

Σε δύο προσαγωγές προχώρησε η Αστυνομία μετά από καταδρομική ενέργεια ομάδας ατόμων που επέβαιναν σε δίκυκλα, λίγο πριν από το μεσημέρι έξω από το σπίτι και το γραφείο της γγ Αντεγκληματικής Πολιτικής Σοφίας Νικολάου, στην οδό Αμερικής στην Αθήνα.

Οι νεαροί πέταξαν τρικάκια που έφεραν το σήμα των αναρχικών και ανέγραψαν συνθήματα συμπαράστασης στους κρατούμενους των φυλακών.

Οι δράστες ήταν 10 άτομα που επέβαιναν σε πέντε δίκυκλα.

Οι φρουροί του κτιρίου κατάφεραν και ακινητοποίησαν το ένα δίκυκλο και κράτησαν τους δύο επιβάτες του, τους οποίους παρέδωσαν στους αστυνομικούς που έφτασαν στο σημείο και μεταφέρθηκαν στην Ασφάλεια όπου εξετάζονται.

 

 

 Πέτσας: Καταδικάζουμε τη επιχείρηση εκφοβισμού της Σ. Νικολάου και τη στοχοποίησή της από τα φερέφωνα του μίσους

Την καταδίκη της κυβέρνησης για το γεγονός ότι περί τα 10 άτομα πέταξαν τρικάκια στο σπίτι της γγ Αντεγκληματικής Πολίτικης, Σοφίας Νικόλαου μετέφερε μέσω ανάρτησης του στο twitter, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας και ζητά από όλα τα κόμματα να κάνουν το ίδιο.

Συγκεκριμένα, ο κ. Πετσας ανέφερε χαρακτηριστικά:

«Καταδικάζουμε τη σημερινή επιχείρηση εκφοβισμού της Γεν. Γραμ. Αντεγκληματικής Πολιτικής, Σοφίας Νικολάου από τους γνωστούς πλέον αγνώστους, αλλά και τη στοχοποίησή της από τα φερέφωνα του μίσους και του διχασμού. Καλούμε όλα τα πολιτικά κόμματα να κάνουν το ίδιο»

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ