Πατρινό Καρναβάλι για πάντα: Η μεγάλη παρέλαση από χιλιάδες μασκαράδες - Βίντεο

Δεκάδες χιλιάδες άνθρωποι έχουν συγκεντρωθεί στους δρόμους από όπου περνάει η μεγάλη παρέλαση των 150 αρμάτων και 60.000 καρναβαλιστών

Δεκάδες χιλιάδες άνθρωποι έχουν συγκεντρωθεί στους δρόμους από όπου περνάει η μεγάλη παρέλαση των 150 αρμάτων και 60.000 καρναβαλιστών στην Πάτρα. 

Ο κόσμος έχει κατακλύσει τα πεζοδρόμια, την πλατεία Γεωργίου, αλλά και τα μπαλκόνια των πολυκατοικιών του κέντρου της πόλης.

Η παρέλαση ξεκίνησε με σύμμαχο τις καλές καιρικές συνθήκες λίγο μετά τις 2 το μεσημέρι, όπου η μπάντα του δήμου Πατρέων παιάνιζε καρναβαλικούς ρυθμούς, ενώ ακολούθησαν σοκολατορίχτες και μαζορέτες.

Αμέσως μετά εμφανίστηκε με το ταμπούρλο του ο τυμπανιστής προπομπός του βασιλιά καρνάβαλου και ακολούθησαν το μεγαλοπρεπές και εντυπωσιακό άρμα του πολύχρωμου βασιλιά καρνάβαλου, η βασίλισσα του πατρινού καρναβαλιού 2023, Κατερίνα Βενέρη - Σιούλη με το περιστέρι της ειρήνης και το άνθινο άρμα με τη βασίλισσα των τριών προηγούμενων διοργανώσεων που δεν είχε πραγματοποιηθεί παρέλαση, Μαρία Κυριακοπούλου.

Πηγή: skai.gr