Πατέρας 9χρονου στο ΣΚΑΪ: Τα τρία σκυλιά τον περικύκλωσαν και του όρμηξαν

Στη χειρουργική του νοσοκομείου Σερρών, νοσηλεύεται ο εννιάχρονος που δέχθηκε επίθεση από τρία σκυλιά ράτσας «κάνε κόρσο» ενώ γύριζε από το σχολείο στο σπίτι του.

Η μητέρα του αγοριού που άκουσε τις φωνές του παιδιού της, έδωσε μάχη για να καταφέρει να ανοίξει τα σαγόνια του σκύλου και να απελευθερώσει το παιδί της.

Συγκλονιστική η μαρτυρία του πατέρα του 9χρονου στον ΣΚΑΪ:

«Τα είδε και για μια στιγμή κρύφτηκε στις καλαμιές. Βγαίνει αυτός (ο ιδιοκτήτης του σκύλου) από εκεί και του λέει ‘’μη φοβάσαι, δε θα σε πειράξουν, έλα εδώ να στα γνωρίσω να σε μάθουνε’’. Το παιδί περπατάει να φύγει και του όρμηξαν, το περικύκλωσαν και τα τρία και το έφαγαν το παιδί».

Ο πατέρας του παιδιού, κατήγγειλε επίσης, ότι ο ίδιος και η γυναίκα του, είχαν επανειλημμένα κάνει παρατηρήσεις στους ιδιοκτήτες των τριών μεγαλόσωμων σκυλιών.

«Επί ένα χρόνο του λέω για αυτά τα σκυλιά ‘’σε παρακαλώ, έχουμε παιδιά  μάζεψε τα να μην έχουμε κανένα πρόβλημα’’, τόνισε ο πατέρας του εννιάχρονου.

«Πριν γίνει το συμβάν πριν τρεις μέρες ξανά έξω εκεί στο σπίτι μου ήρθαν, έχω ένα πεντάχρονο παιδί έπαιζε έξω. Πήγαν πάνω του και η γυναίκα μου με τη γειτόνισσα γρήγορα έτρεξαν πήραν τον μικρό το έβαλαν μέσα και φώναζε η γυναίκα μου ‘’μάζεψε τα σκυλιά σου’’». 

Έχει σχηματιστεί δικογραφία για σωματική βλάβη από αμέλεια σε βάρος των δυο ιδιοκτητών των σκυλιών πατέρα και γιου.

Πηγή: skai.gr