Πατέρας 10χρονης από Αχαρνές: Βγήκε να πάρει ένα παγωτό και χάθηκε

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ Η ΜΙΚΡΗ ΒΡΕΘΗΚΕ

Αγωνία έχει προκαλέσει στην οικογένεια της 10χρονης από τις Αχαρνές η εξαφάνιση της από το απόγευμα του Σαββάτου. Σύμφωνα με τον πατέρα του παιδιού που μίλησε στο Open το παιδί «βγήκε να πάει να πάρει ένα παγωτό από μία πλατεία κοντά στο σπίτι μας, στην περιοχή Μπόσκιζα, και χάθηκε».

Όπως ανέφερε ο πατέρας το παιδί πήγε λίγο πιο μακριά στη λεωφόρο Καραμανλή στις Αχαρνές και χάθηκαν τα ίχνη του. Σε κακή ψυχολογική κατάσταση ο άνδρας είπε πως κανείς δεν έχει δει το παιδί από χθες, ενώ ο θείος του είπε πως “το παιδί άνοιξε την πόρτα και έφυγε” και κάνουν έκκληση σε όποιον έχει δει κάτι να επικοινωνήσει με τις αρχές.

Σύμφωνα πάντα με τη μαρτυρία του πατέρα το παιδί δεν πήγε στο ψιλικατζίδικο που βρίσκεται πολύ κοντά στο σπίτι τους, αλλά σε άλλο, λίγο πιο μακριά, στη λεωφόρο Καραμανλή και εκεί χάθηκαν τα ίχνη του.

Όπως είπε στην εκπομπή άμεσα κινητοποιήθηκαν τόσο οι αρχές όσο και το «Χαμόγελο του Παιδιού», ενώ τόνισε πως το παιδί για πρώτη φορά απομακρύνθηκε τόσο πολύ από το σπίτι του. Μάλιστα ξεκαθάρισε πως δεν υπήρξε κανένα πρόβλημα και πως η μικρή δεν πήγαινε πουθενά χωρίς τη μητέρα του.

Παράλληλα, στο κανάλι μίλησε και ο θείος του παιδιού και είπε πως η 10χρονη στις Αχαρνές ζήτησε από τον παππού της, το σπίτι του οποίο είναι ακριβώς δίπλα, να πάρει μία σακούλα για να βάλει μέσα τις παντοφλίτσες της και αμέσως μετά εξαφανίστηκε.

Πηγή: skai.gr