Παρέμβαση καθαριότητας στην πλατεία Βικτωρίας από τον Δήμο Αθηναίων

Με μια συντονισμένη δράση καθαριότητας και αποκατάστασης στην πλατεία Βικτωρίας ξεκίνησε ο Δήμος Αθηναίων για το 2020 το πρόγραμμα των παρεμβάσεων σε πολυσύχναστα σημεία της πόλης το οποίο έχει ξεκινήσει τους προηγούμενους μήνες.

Πάντα σε συνδυασμό με την καθημερινή δουλειά που γίνεται από τις αρμόδιες διευθύνσεις (Καθαριότητα - Ανακύκλωση, Πράσινο, Ηλεκτροφωτισμός) και στις 129 γειτονιές της Αθήνας, στην μεγάλη προσπάθεια να βελτιωθεί η καθημερινότητα κατοίκων και επισκεπτών της Αθήνας.

Στη διάρκεια της  σημερινής παρέμβασης:

Καθαρίστηκε η πλατεία Βικτωρίας και αφαιρέθηκαν αντικείμενα που αποτελούσαν εστίες κινδύνου για τους θαμώνες αλλά και τους περαστικούς. Αμέσως μετά πλύθηκε από δύο πλυστικά μηχανήματα με ειδικά καθαριστικά - απολυμαντικά.

Οι άνθρωποι της ομάδας ειδικών εργασιών  έβαψαν όλα τα παρτέρια της πλατείας, τα παγκάκια, τα καλαθάκια (επιδαπέδια και επιστήλια) καθώς και τα πίλερ (μεταλλικά καλύμματα ηλεκτρικών πινάκων) τα οποία βρίσκονταν στην πλατεία και είχαν γκράφιτι ζωγραφισμένα πάνω τους. Επίσης τοποθετήθηκαν και νέα καλαθάκια απορριμμάτων.

«Το 2020 βρίσκει τις υπηρεσίες του δήμου εκεί που πρέπει. Έξω, σε όλες τις πλατείες και τους ελεύθερους χώρους της Αθήνας. Σήμερα, στην πλατεία Βικτωρίας. Για πλύσιμο, απολύμανση, βάψιμο και επισκευές. Καθημερινή προσπάθεια για την καθαριότητα σε όλη την πόλη» έγραψε στον λογαριασμό του στο Facebook ο δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης.

Πηγή: skai.gr