Κλείσιμο

Πάνος Νάτσης: Το βίντεο στο πάρτι πριν το μοιραίο δυστύχημα - Απαρηγόρητοι οι συνεργάτες του

Συγκλονισμένος είναι ο καλλιτεχνικός κόσμος της χώρας από τον θάνατο του μόλις 31ος ετών ηθοποιού Πάνου Νάτση σε τροχαίο τα ξημερώματα.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εκπομπής του ΣΚΑΪ «Όλα Γκουντ» η μηχανή του ηθοποιού συγκρούστηκε με φορτηγό στην οδό Δεληγιώργη και Κεραμικού στο Μεταξουργείο.

Ο άτυχος ηθοποιός βρισκόταν σε πάρτι γενεθλίων της συναδέλφου του Αλεξάνδρας Ταβουλάρη, μαζί με όλους συντελεστές της παράστασης «Όποιος θέλει να χωρίσει να σηκώσει το χέρι του», του Γιώργου Καπουτζίδη, στην οποία πρωταγωνιστούσε.

Δείτε το βίντεο που ανέβασε στο Instagram από τα γενέθλιά της η Αλεξάνδρα Ταβουλάρη σκρολάροντας δεξιά.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες φορούσε κράνος.

«Θρηνούμε όλοι. Είμαστε σοκαρισμένοι. Έχει φύγει ένας νέος άνθρωπος. Έχει φύγει ένας φίλος. Έχει φύγει ένας καλός συνάδελφος. Έχει φύγει ένα καλό παιδί», δήλωσε στο «Όλα Γκουντ» χωρίς να μπορεί να συγκρατήσει τα δάκρυά της, η Μαργαρίτα Δρούτσα υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων στην παράσταση που έπαιζε ο Πάνος Νάτσης.

Η κ. Δρούτσα εξήγησε ότι μετά την παράσταση έφυγαν όλοι και πήγαν στο σπίτι της Αλεξάνδρας Ταβουλάρη για να κάνουν τα γενέθλιά της μαζί με τον Γιώργο Καπουτζιδη και είχαν περάσει ένα πολύ ωραίο βράδυ. 

Δήλωσε ότι δεν γνωρίζει ένα ο άτυχος ηθοποιός πήγε κάπου αλλού μετά το πάρτι της συναδέλφου του.

Δείτε όλες τις ειδήσεις

Πηγή: skai.gr