Δείτε βίντεο και φώτο με τις προσπάθειες αποκατάστασης του σπασμένου αγωγού στο Παγκράτι

Εντατικές είναι οι εργασίες προκειμένου να αποκατασταθεί ο σπασμένος αγωγός στο Παγκράτι με παρουσία δυνάμεων ασφαλείας.

Στο βίντεο που ακολουθεί φαίνονται αρμόδιοι που εργάζονται για την αποκατάστασή του προβλήματος, ενώ δυνάμεις της πυροσβεστικής και της αστυνομίας βρίσκονται στο σημείο για τον αποκλεισμό της περιοχής και τις απαραίτητες ενέργειες. 

Στο σημείο μετέβει άμεσα και ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγος Μιχαήλ Καραμαλάκης για να έχει πλήρη εικόνα και να συντονίσει το έργο των αστυνομικών δυνάμεων, μετά και το συμβάν της Λ. Συγγρού.

Τι προκάλεσε τη διαρροή στον αγωγό φυσικού αερίου στο Παγκράτι, που σήμανε συναγερμό στην πυροσβεστική λίγο πριν τις 2 το μεσημέρι, εξηγούσαν πηγές της Εταιρείας Διανομής Αερίου (ΕΔΑ) Αττικής.

Όπως ανέφεραν, το πρόβλημα με τη διαρροή φυσικού αερίου ανέκυψε όταν ένας αγωγός υψηλής πίεσης της ΕΥΔΑΠ έσπασε, γεγονός που είχε ως αποτέλεσμα να προκληθεί τρύπα στον αγωγό φυσικού αέριου.

Όπως διαβεβαίωνναν, σε δύο περίπου ώρες αναμένεται η αποκατάσταση της βλάβης, και δεν υπάρχει κίνδυνος.

Έχει δοθεί εντολή να απομακρυνθούν από την περιοχή όσοι πολίτες βρίσκονται σε ακτίνα 50 μέτρων, ενώ έχει διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων στην οδό Φιλολάου από το ύψος της οδού Φρύνης καθώς και στον οδό Ιλιάδος από το ύψος της οδού Φρύνης.

Δείτε όλες τις ειδήσεις

Πηγή: skai.gr