Ουρές στις τράπεζες

Δείτε σε ποιά καταστήματα της Εθνικής θα εξυπηρετηθείτε
Με προβλήματα εξακολουθούν να πραγματοποιούνται οι συναλλαγές στις τράπεζες, λόγω της παρατεταμένης απεργίας των τραπεζοϋπαλλήλων. Όπως αποφάσισε η εκτελεστική γραμματεία της ΟΤΟΕ, οι τραπεζοϋπάλληλοι θα συνεχίσουν την απεργία μέχρι και την Πέμπτη, ενώ την Παρασκευή θα συμμετάσχουν στην 24ωρη πανελλαδική απεργία που έχει εξαγγείλει η ΓΣΕΕ. Συνδικαλιστικά στελέχη της Οργάνωσης, πάντως, διαβεβαιώνουν ότι οι συντάξεις και τα επιδόματα ανεργίας θα καταβληθούν κανονικά, καθώς ενισχύθηκε το προσωπικό ασφαλείας στις τράπεζες.
«Η λύση για το ασφαλιστικό των τραπεζών, που προωθεί η κυβέρνηση, είναι η καλύτερη δυνατή», δήλωσε στον ΣΚΑΪ ο υπουργός Οικονομίας, Γιώργος Αλογοσκούφης, προσθέτοντας ότι δεν μπορεί να συνεχιστεί το αλαλούμ, με την κάθε τράπεζα να έχει το δικό της ασφαλιστικό σύστημα.
Σχολιάζοντας τη συνεχιζόμενη απεργία των τραπεζοϋπαλλήλων ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Θεόδωρος Ρουσόπουλος δήλωσε ότι οι εργαζόμενοι ασκούν το νόμιμο δικαίωμά τους, ωστόσο θα πρέπει να σκεφτούν το μέλλον τους και το μέλλον των παιδιών τους καθώς υπάρχει ζήτημα με τη βιωσιμότητα των ταμείων.
Πηγή: skai.gr