ΟΝΝΕΔ/ΔΑΠ-ΝΔΦΚ: Βοήθεια προς τους συμπολίτες μας στο νομό Λάρισας

Οι διαδοχικοί σεισμοί που έχουν λάβει χώρα με επίκεντρο το νομό Λάρισας έχουν προξενήσει σημαντικές ζημιές, ενώ πολλοί συνάνθρωποί μας περνούν δύσκολες στιγμές, αναγκαζόμενοι να παραμείνουν εκτός των σπιτιών τους.

Από την πρώτη στιγμή, η Πολιτεία συντεταγμένα στήριξε τους πληγέντες με άμεσες και στοχευμένες παρεμβάσεις και εξειδικευμένα κλιμάκια μηχανικών και στελεχών της Πολιτικής Προστασίας.

Σε αυτές τις δύσκολες συνθήκες, το ελάχιστο που μπορούμε να κάνουμε και εμείς ως νέοι άνθρωποι είναι σταθούμε έμπρακτα στο πλευρό των συνανθρώπων μας που μας έχουν ανάγκη. Έπειτα από επικοινωνία μας με τους τοπικούς φορείς, ενημερωθήκαμε για τις παρούσες ανάγκες και καλούμε όλα μας τα μέλη, καθώς και όλους τους νέους ανθρώπους να στηρίξουμε μαζί τους συμπολίτες μας συγκεντρώνοντας είδη πρώτης ανάγκης και συγκεκριμένα:

-    Εμφιαλωμένο νερό.
-    Συσκευασμένα τρόφιμα μακράς διαρκείας.

Λαμβάνοντας κάθε απαιτούμενη μέριμνα για την τήρηση των μέτρων ασφαλείας προς αποφυγή της διασποράς του κορωνοϊού, η συγκέντρωση των ειδών θα πραγματοποιηθεί με ραντεβού. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον ακριβή τρόπο και χρόνο παραλαβής των ειδών και προκειμένου να κανονίσετε την παραλαβή των ειδών που επιθυμείτε να προσφέρετε, μπορείτε να καλέσετε:

-    Για την Αθήνα στο 2111883300
-    Για τη Θεσσαλονίκη στο 6977135062
-    Για το νομό Λάρισας στο 6977887770

Παρασκευή 5 Μαρτίου έως τις 20:00, το Σάββατο και Κυριακή 6 & 7 Μαρτίου από τις 11:00 έως τις 18:00 και τη Δευτέρα 8 Μαρτίου από τις 10:00 έως τις 16:00.

Μπορείτε επίσης να επικοινωνήσετε με τις κατά τόπους Νομαρχιακές Οργανώσεις της ΟΝΝΕΔ και τις Οργανώσεις της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ ανά την επικράτεια για τον ακριβή τρόπο συλλογής των ειδών πρώτης ανάγκης.

Ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Παύλος Μαρινάκης έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία, έχουμε χρέος να σταθούμε έμπρακτα στο πλευρό των συνανθρώπων μας από την Ελασσόνα. Για εμάς, η εθελοντική δράση και η κοινωνική προσφορά αποτελούν βίωμα και η βοήθεια προς τους συμπολίτες μας που βιώνουν δύσκολες στιγμές είναι το ελάχιστο που μπορούμε να κάνουμε».
 

Πηγή: skai.gr