Oμάδα εργασίας για αντιμετώπιση θεμάτων που ανακύπτουν μεταξύ της ΚΕΔΚΕ της ΔΕΗ και του υπουργείου Α

Την υπογραφή απόφασης από τον υπουργό Ανάπτυξης Δημήτρης Σιούφας σύμφωνα με την οποία συγκροτείται Μόνιμη Ομάδα Εργασίας για την αντιμετώπιση των υπαρχόντων θεμάτων και όσων ανακύπτουν μεταξύ της ΚΕΔΚΕ, της ΔΕΗ ΑΕ και του υπουργείου Ανάπτυξης, ανακοίνωσε σήμερα το υπουργείο Ανάπτυξης.
Πρόεδρος της Επιτροπής αναλαμβάνει ο κ. Νίκος Στεφάνου, γενικός γραμματέας του υπουργείου Ανάπτυξης, Μέλη της Επιτροπής είναι οι κκ: Γρηγόρης Ζαφειρόπουλος, Δήμαρχος Χαλανδρίου, εκπρόσωπος της ΚΕΔΚΕ, Σίμος Δανιηλίδης, Δήμαρχος Συκεών, εκπρόσωπος της ΚΕΔΚΕ, Αθανάσιος Χαντάβας, Δ/ντης Εκμετάλλευσης Θερμοηλεκτρικών Σταθμών ΔΕΗ, εκπρόσωπος της ΔΕΗ ΑΕ, Γεώργιος Κόλλιας, Δ/ντης Μεγάλων Πελατών ΔΕΗ, εκπρόσωπος της ΔΕΗ ΑΕ, Κωνσταντίνος Χατζηγιαννάκης, Δ/ντής Ηλεκτροπαραγωγής υπουργείου Ανάπτυξης, Νικόλαος Χαλακατεβάκης, ειδικός σύμβουλος υπουργού Ανάπτυξης, Ιωάννης Φωτιάς, ειδικός σύμβουλος γενικού γραμματέα Ανάπτυξης.
Έργο της Επιτροπής είναι η αντιμετώπιση των υπαρχόντων θεμάτων και όσων ανακύπτουν μεταξύ της ΚΕΔΚΕ, της ΔΕΗ ΑΕ και του υπουργείου Ανάπτυξης, ώστε γρήγορα και αποτελεσματικά να παρεμβαίνει η ΔΕΗ ΑΕ και το υπουργείο Ανάπτυξης για να ρυθμίζονται τα τυχόν θέματα που ανακύπτουν.
Με την ευκαιρία αυτή ο υπουργός Ανάπτυξης Δημήτρης Σιούφας σε δηλώσεις του επισημαίνει μεταξύ άλλων ότι η ΔΕΗ διαθέτει εγκαταστάσεις (ορυχεία, μονάδες, υποσταθμούς, δίκτυα, υπηρεσίες) σε όλη την επικράτεια καθιστώντας μεγάλης σημασίας την ύπαρξη ενός οργάνου, μόνιμου συνδέσμου, για όλα τα θέματα με τις τοπικές κοινωνίες, που πιστεύουμε ότι το επόμενο διάστημα θα έχει σημαντικά πρακτικά αποτελέσματα.
Πηγή: ΑΠΕ
Πηγή: skai.gr