Ο Τύπος σήμερα

Η οικονομία με τα μέτρα που προωθεί η κυβέρνηση και τις πιέσεις που δέχεται από αγορές και ΕΕ και οι εξελίξεις στη ΝΔ με νέα δημοσκόπηση.

- ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ: "Σαφάρι για καρτέλ μαύρου χρήματος- Συνταξιούχοι και μισθωτοί δεν θα πληρώνουν πάντα το μάρμαρο...".

- ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ της Κυριακής: "7 αλλαγές στη συνταξιοδότηση το 2010- Τι θα ισχύσει για άνδρες και γυναίκες στο δημόσιο και τον ιδιωτικό τομέα".

- ΤΟ ΒΗΜΑ της Κυριακής: " "Βόμβες" και "μαϊμούδες" στο τραπέζι μας- Νοθευμένα και αλλοιωμένα τρόφιμα- Διατροφικό σκάνδαλο στα χέρια του ΕΦΕΤ".

- ΒΡΑΔΥΝΗ της Κυριακής: "Ποιοι επιβαρύνονται περισσότερο, ποιοι λιγότερο- Ερχονται νέοι φόροι και ρυθμίσεις".

- ΕΘΝΟΣ της Κυριακής: "Ιρλανδικό κοστούμι από την πίσω πόρτα μετά την πίεση των αγορών- Δημόσιο: οι μισθοί δεν κόβονται, τα επιδόματα... ψαλιδίζονται".

- ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ της Κυριακής: "Ορθοπεταλιά ο Γιώργος- Η περίοδος χάριτος για την Κυβέρνηση τελειώνει και αρχίζει ο μεγάλος ανήφορος".

- Η ΕΠΟΧΗ: "Βορά στις "αγορές" όλη η ζωή μας- Κοπεγχάγη: Χωρίς αποφάσεις για τον πλανήτη- Αθήνα: Σκληρά μέτρα "εδώ και τώρα" ".

- Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ: "Οι 30 κρίσιμες ημέρες για οικονομία - τράπεζες- Έρχονται νέες αξιολογήσεις- Πιέσεις από ΕΕ - Διγλωσσία στην κυβέρνηση".

- Κυριακάτικη ΑΥΓΗ: " "Λαϊκά ομόλογα" απάντηση στην κερδοσκοπία"

- Κυριακάτικη ΑΥΡΙΑΝΗ: "Ρήξη Γιώργου με τους βαρώνους της ενημέρωσης και σύγκρουση με τους νταβατζήδες των έργων και των προμηθειών".

- Κυριακάτικη ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ: "Τρέχουν και δεν φτάνουν. Πρόσθετα μέτρα για να πείσει την Ε.Ε. ότι θα υλοποιήσει τις δεσμεύσεις της ψάχνει ως τα μέσα Ιανουαρίου η κυβέρνηση".

- Κυριακάτικος ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ: "Δυναμική ταξική αναμέτρηση στην προοπτική της αντεπίθεσης".

- Ο ΛΟΓΟΣ της Κυριακής: "Λαϊκή δυσαρέσκεια για τα φορολογικά μέτρα".

- ΤΟ ΘΕΜΑ: "Τέλος στην επιστροφή φόρου για πέντε χρόνια- "Plan B" επειγόντως λόγω διεθνών πιέσεων".

- FREE SUNDAY: "Διπλή γλώσσα ενόψει μέτρων".

- VETO: "Το πόρισμα- βόμβα του αντεισαγγελέα για τη Siemens"

- ΤΟ ΠΑΡΟΝ της Κυριακής: "Εμφύλιος για τα μέτρα στο ΠΑΣΟΚ- Στρώνει το χαλί για τη λυπητερή ο Παπακωνσταντίνου".

- ΤΥΠΟΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ: "Τα 10 εκρηκτικά δίδυμα της κυβέρνησης".

- ΝΙΚΗ: " "Πάρτι" κερδοσκόπων- "Χρυσοθήρες" κάνουν έφοδο στα ελληνικά ομόλογα τον Ιανουάριο".
Πηγή: skai.gr