Ο ΣΚΑΪ ταξιδεύει δύο στην τιμή του ενός!

Ταξίδια για δύο άτομα στην τιμή του ενός, στη Βαρκελώνη, τα Κανάρια Νησιά, την Κύπρο και τη Μύκονο προσφέρει σε 1620 τυχερούς τηλεθεατές ο ΣΚΑΪ και ιδίως οι εκπομπές ΠΡΩΤΗ ΓΡΑΜΜΗ, ΣΚΑΪ ΤΩΡΑ και ο ΣΚΑΪ 100,3.

Η διάρκεια του διαγωνισμού είναι από τις 21/02/2011 έως τις 28/02/2011, οπότε θα γίνει η κλήρωση. Ο διαγωνισμός γίνεται με την τεχνική υποστήριξη της TOMORROW SOLUTIONS A.E.

Τα ταξίδια είναι μία προσφορά του ταξιδιωτικού γραφείου Kavaliero Viajes.

Στην κλήρωση για τη διεκδίκηση των ταξιδιών μπαίνουν καθημερινά οι τηλεθεατές, με αποστολή γραπτών μηνυμάτων (SMS) προς τον αριθμό 54529 με προθέματα ΣΚΑΙ και ΣΚΑΙ (κενό) Θ.

Η χρέωση του sms έχει καθοριστεί στο ποσό των 1,23 € περιλαμβανομένου του ΦΠΑ.

Να σημειωθεί ότι συμμετοχή στο Διαγωνισμό απαιτεί τουλάχιστον την αποστολή ενός μηνύματος, ενώ κάθε τηλεθεατής έχει δικαίωμα πολλαπλών συμμετοχών.

Οι τυχεροί νικητές σε όλους τους προορισμούς κερδίζουν από 4–7 διανυκτερεύσεις σε 4**** ξενοδοχείο με πρωινό ή ημιδιατροφή με τα αεροπορικά εισιτήρια πληρωμένα και 2 εκδρομές από Μάρτιο – Ιούνιο για το εξωτερικό και από Ιούνιο – Σεπτέμβριο για την Μύκονο (μόνο ξενοδοχείο). Δεν συμπεριλαμβάνονται οι Φόροι αεροδρομίου.

Συγκεκριμένα: 407 νικητές κερδίζουν ταξίδι στην Βαρκελώνη με πτήση από Θεσσαλονίκη σε τιμή προσφοράς για το ένα άτομο και το δεύτερο άτομο δωρεάν, 273 νικητές κερδίζουν ταξίδι στην Βαρκελώνη με πτήση από Αθήνα σε τιμή προσφοράς για το ένα άτομο και το δεύτερο άτομο δωρεάν, 80 νικητές για Κανάρια Νησιά με πτήση από Αθήνα σε τιμή προσφοράς για το ένα άτομο και το δεύτερο άτομο δωρεάν, 360 νικητές για Κύπρο από Αθήνα σε τιμή προσφοράς για το ένα άτομο και το δεύτερο άτομο δωρεάν και 500 νικητές για Μύκονο από Αθήνα σε τιμή προσφοράς για το ένα άτομο και το δεύτερο άτομο δωρεάν.

Όλοι οι συμμετέχοντες στον διαγωνισμό που δεν έχουν κερδίσει δικαιούνται έκπτωση 10% με την αγορά ταξιδιωτικού πακέτου από το ταξιδιωτικό πρακτορείο KAVALIERIO VIAJES έως τις 31/03/11.

Διαβάστε ΕΔΩ περισσότερα για τους όρους του διαγωνισμού και για τα ταξίδια.

Πηγή: skai.gr