Ο αρχηγός της ΕΛΑΣ και στη συγκέντρωση ΣΥΡΙΖΑ στην Ξάνθη (φωτό)

Το «παρών» και στην προεκλογική ομιλία του Αλέξη Τσίπρα στην Ξάνθη στις 6 Μαΐου είχε δώσει ο αρχηγός της ΕΛΑΣ πριν τη συγκέντρωση του Συντάγματος της 24ης Μαΐου. Ο αντιστράτηγος Αριστείδης Ανδρικόπουλος, διακρίνεται καθαρά στις φωτογραφίες του πρακτορείου INTIME.  

Παρούσα στη συγκέντρωση στην Ξάνθη ήταν όμως και η αντιστράτηγος της ΕΛΑΣ, Γενική Επιθεωρήτρια Αστυνομίας Αλλοδαπών, Ζαχαρούλα Τσιριγώτη, που κατέγραφε σε βίντεο στο κινητό της την ομιλία Τσίπρα, όπως φαίνεται σε πλάνο από το web TV της ΕΡΤ. 



Ο αρχηγός της ΕΛΑΣ είχε βρεθεί στην Ξάνθη τη συγκεκριμένη ημέρα, γιατί νωρίτερα είχε κάνει επιθεώρηση στα σύνορα μαζί με την υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Όλγα Γεροβασίλη. Η κ. Γεροβασίλη στην προσωπική της ιστοσελίδα είχε ανεβάσει τις φωτογραφίες από την πτήση με ελικόπτερο της ΕΛΑΣ.


φωτό gerovasili.wordpress.com

«Η Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Όλγα Γεροβασίλη, ο Αρχηγός της ΕΛΑΣ Αντιστράτηγος Αριστείδης Ανδρικόπουλος και η Γενική Επιθεωρήτρια Αστυνομίας Αλλοδαπών και Προστασίας Συνόρων Αντιστράτηγος Ζαχαρούλα Τσιριγώτη, επισκέφθηκαν, σήμερα Δευτέρα 6 Μαΐου 2019, το τμήμα συνοριακής φύλαξης Φερών Έβρου, όπου έφθασαν με ελικόπτερο της ΕΛΑΣ πετώντας παράλληλα στην συνοριακή γραμμή του Έβρου» αναφέρεται χαρακτηριστικά. 



Σημειώνεται ότι στη συγκέντρωση του Συντάγματος βρέθηκε και ο αρχηγός του Λιμενικού Σταμάτης Ράπτης. Από πλευράς του, ο κ. Ανδρικόπουλος υποστήριξε ότι βρέθηκε στην προεκλογική συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ στην Αθήνα για να επιθεωρήσει τα μέτρα ασφαλείας. 


Zαχαρούλα Τσιριγώτη

Στο 0:48 του βίντεο ο κ. Ανδρικόπουλος και η κ. Τσιριγώτη στην πρώτη σειρά