Νεκρή από την ανταλλαγή πυρών

Υπό την εποπτεία εισαγγελέα συνεχίζεται η έρευνα του Τμήματος Εγκλημάτων κατά ζωής της Ασφάλειας Αττικής, προκειμένου να διαπιστωθούν οι ακριβείς συνθήκες κάτω από τις οποίες έχασε τη ζωή της η 32χρονη υπάλληλος του καταστήματος Γερμανός, κατά τη διάρκεια ληστείας.

Η άτυχη γυναίκα μεταφέρθηκε βαριά τραυματισμένη στο Λαϊκό νοσοκομείο, όπου εξέπνευσε λίγη ώρα αργότερα. Πιθανότατα την Παρασκευή θα διενεργηθεί νεκροτομία, ενώ αναμένονται και τα αποτελέσματα της εργαστηριακής βαλλιστικής εξέτασης των όπλων.

Επιπλέον η αστυνομία μελετά το βίντεο που έχουν καταγράψει οι κάμερες ασφαλείας του καταστήματος, στο οποίο (βίντεο) φαίνεται καθαρά η σκηνή της ληστείας και της συμπλοκής.

Όπως έγινε γνωστό από την αστυνομία, ένας 23χρονος Αλβανός μπήκε στο κατάστημα και με την απειλή πιστολιού άρπαξε 300 ευρώ και στη συνέχεια κινήθηκε προς την έξοδο όπου τον περίμενε ένας συνεργός του.

Την ώρα της ληστείας μέσα στο κατάστημα υπήρχαν εκτός από τη 32χρονη γυναίκα άλλοι δύο υπάλληλοι και τέσσερις πελάτες, εκ των οποίων ένας 38χρονος υπαρχιφύλακας της ΕΛΑΣ, ο οποίος είχε πάει στο κατάστημα για να επιδιορθώσει το κινητό του τηλέφωνο.

Σύμφωνα με την αστυνομία ο ένστολος που ήταν εκτός υπηρεσίας επιχείρησε να αφοπλίσει και να ακινητοποιήσει το ληστή. Ακολούθησε συμπλοκή και ανταλλαγή πυροβολισμών με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά η 32χρονη υπάλληλος.

Από την ανταλλαγή πυροβολισμών τραυματίστηκε ο ένας ληστής, ο οποίος προσπάθησε να διαφύγει και συνελήφθη σε απόσταση 150 μέτρων από το συμβάν. Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» όπου νοσηλεύεται φρουρούμενος. Σύμφωνα με τους γιατρούς, ο 23χρονος ληστής έχει δεχθεί τρεις σφαίρες.

Ο δεύτερος ληστής αμέσως μόλις έπεσαν οι πυροβολισμοί τράπηκε σε φυγή και αναζητείται, ενώ ο αστυνομικός απομακρύνθηκε από συναδέλφους του με χειροπέδες από το σημείο και μεταφέρθηκε στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση όπου και παραμένει.

Η χώρα μας έχει μπει σε έναν κύκλο εγκλήματος και αίματος και η ανθρώπινη ζωή δε φαίνεται να έχει πλέον καμία αξία, σχολίασε στην Τηλεόραση του ΣΚΑΪ ο βουλευτής ΠΑΣΟΚ κ. Μιχάλης Χρυσοχοΐδης.
Πηγή: skai.gr