Κλείσιμο

Νέα αστυνομική επιχείρηση στα Εξάρχεια

Nέα μεγάλη αστυνομική επιχείρηση έλαβε χώρα στην πλατεία των Εξαρχείων.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του Αθηναϊκού-Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων από αστυνομικές πηγές, στην επιχείρηση συμμετείχαν δεκάδες αστυνομικοί από διάφορες υπηρεσίες, ενώ έγιναν πτήσεις από drone.

Εγιναν 12 προσαγωγές και μια σύλληψη.

Τρεις αστυνομικές επιχειρήσεις έχουν πραγματοποιηθεί στην πλατεία αλλά και την ευρύτερη περιοχή των Εξαρχείων σε χρονικό διάστημα 12 ωρών.

Είναι χαρακτηριστικό πως η πρώτη εκ των δύο αστυνομικών επιχειρήσεων που έλαβε χώρα χθες Πέμπτη, έγινε δίπλα σε γνωστή κατάληψη της περιοχής δίχως προβλήματα.

Στοίχημα των αρχών η αρμονική συνύπαρξη τους με τους κατοίκους της περιοχής προκειμένου να καταστεί εφικτή η πάταξη της εγκληματικότητας.

Κατά την χθεσινή επιχείρηση, με δεκάδες αστυνομικούς της ΟΠΚΕ, της νέας ομάδας "Δράση"  της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Αττικής αλλά και με drones, οι αστυνομικοί προσήγαγαν τουλάχιστον 13 άτομα, εκ των οποίων οι 3 συνελήφθησαν για παραβάσεις της νομοθεσίας περί ναρκωτικών. Επίσης έγινε και μια 1 αυτόφωρη σύλληψη αλλοδαπού για επιχείρηση διάρρηξης αυτοκινήτου.

Την ίδια ώρα σε συσκέψεις που έλαβαν χώρα στο υπουργείο με ανώτατους αξιωματικούς της ασφάλειας, ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, ζήτησε "επιστροφή στην επιχειρησιακή κανονικότητα μετά τις γιορτές με στοχευμένες δράσεις ανάλογα την χαρτογράφηση της εγκληματικότητας ανά γειτονιά και δρόμο".

ΠΗΓΗ: AΠΕ-skai.gr