Κλείσιμο

Ναύπλιο: Έπεσε στη θάλασσα όταν του επιβλήθηκε πρόστιμο για μη τήρηση μέτρων (video)

Έλεγχο πραγματοποίησαν το βράδυ της Τετάρτης αστυνομικοί σε παραλιακή καφετέρια του Ναυπλίου, προκειμένου να διαπιστώσουν αν ο ιδιοκτήτης τηρεί τα μέτρα για τη μη διασπορά του κορωνοϊού, κάτι που τελικά δεν ίσχυε, αφού ο αριθμός των θαμώνων που βρίσκονταν στο κατάστημα ήταν παραπάνω από τον επιτρεπόμενο αριθμό.

Ως εκ τούτου οι αστυνομικές αρχές επέβαλαν στον επιχειρηματία το ανάλογο πρόστιμο, ύψους αρκετών χιλιάδων ευρώ, καθώς και αναστολή λειτουργίας του καταστήματος, σύμφωνα με το argolidatv.gr.

Σύμφωνα με το σάιτ, ο επιχειρηματίας ταράχτηκε από το γεγονός, και σε μία στιγμή απόγνωσης και ταραχής έπεσε στη θάλασσα, μπροστά από το κατάστημα του και φυσικά μπροστά στα μάτια των πελατών.

Ο επιχειρηματίας ανασύρθηκε από τη θάλασσα σε κατάσταση σοκ, ενώ στο σημείο έσπευσαν Λιμενικό και ΕΚΑΒ, με το δεύτερο να μεταφέρει τον άνδρα στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες.

Το περιστατικό κλήθηκε να σχολιάσει ο Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλίας, από την Αργολίδα όπου παραβρέθηκε για τα εγκαίνια του Πυροσβεστικού Κλιμακίου της Νέας Επίδαύρου, ο οποίος μεταξύ άλλων τόνισε ότι ο κορωνοϊός «είναι ένα θέμα που δεν σηκώνει αστεία», ενώ επανέλαβε για πολλοστή φορά την αναγκαιότητα της τήρησης των μέτρων.

Πηγή: skai.gr