Μπαράζ εμπρηστικών επιθέσεων σε Κολωνάκι, Περιστέρι και Θεσσαλονίκη

Άγνωστοι πυρπόλησαν στις 03:44 τα ξημερώματα της Δευτέρας, επτά σταθμευμένα αυτοκίνητα στις οδούς Αγησιλάου Παπαδήμα και Δημοχάρους, στο Κολωνάκι.

Στη περιοχή έσπευσαν 9 πυροσβέστες με 3 οχήματα όπου διαπίστωσαν ότι άγνωστοι είχαν πυρπολήσει επτά σταθμευμένα οχήματα σε διαφορετικά σημεία των δύο δρόμων.

Οι πυροσβέστες κατάφεραν να σβήσουν τις φωτιές μετά από περίπου μιάμιση ώρα. Από τις φωτιές προκλήθηκαν σοβαρές ζημιές στα οχήματα.

Εμπρηστικός μηχανισμός σε ασφαλιστική εταιρεία

Άγνωστοι τοποθέτησαν αυτοσχέδιο εκρηκτικό μηχανισμό τα ξημερώματα σε κτήριο όπου στεγάζεται ασφαλιστική εταιρεία στο Περιστέρι.

Η έκρηξη έγινε στην οδό Βασιλέως Αλεξάνδρου 39 στο Περιστέρι στις 03:20 τα ξημερώματα. Από την έκρηξη προκλήθηκαν υλικές ζημιές στα ρολά του κτηρίου και σε ένα σταθμευμένο αυτοκίνητο.

Εμπρησμοί οχημάτων και στη Θεσσαλονίκη

Ανάλογο περιστατικό συνέβη στις 04:16 τα ξημερώματα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, όπου στη διασταύρωση των οδών Βασιλίσσης Ολγας και Βικοπούλου, άγνωστοι πυρπόλησαν τρία αυτοκίνητα που βρίσκονταν σταθμευμένα έξω από αντιπροσωπεία αυτοκινήτων. Τις φωτιές έσβησαν 6 πυροσβέστες με 2 οχήματα.

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

Πηγή: skai.gr