Μπάλλος: Κυκλοφοριακό χάος στη Θεσσαλονίκη – Πού έχει διακοπεί η κυκλοφορία (φωτό)

Κυκλοφοριακό χάος επικρατεί αυτήν την ώρα στη Θεσσαλονίκη, κατά τη διάρκεια της επέλασης της κακοκαιρίας «Μπάλλος».

Αρκετά είναι τα «κόκκινα» σημεία όπου αυτήν την ώρα παρατηρείται κυκλοφοριακή συμφόρηση σε κεντρικούς άξονες όπως της Εγνατίας, της Αγίου Δημητρίου, της Τσιμισκή και των Λεωφόρων Νίκης και Βασιλίσσης Όλγας, με αποτέλεσμα να δοκιμάζεται η υπομονή των οδηγών, εν μέσω σφοδρής βροχόπτωσης.

Χαρακτηριστική είναι σήμερα δεύτερη ημέρα της κακοκαιρίας “Μπάλλος” η απουσία τροχονόμων αναφέρει το GRTimes.

Κλειστή είναι αυτήν την ώρα και η οδός Εθνικής Αντιστάσεως στην Καλαμαριά, εξαιτίας λεωφορείου που “κατάπιε” η γη νωρίς το πρωί, μετά από υποχώρηση του εδάφους.

Συγκεκριμένα, στην έξοδο από τον Περιφερειακό, ο δρόμος έως τη συμβολή του με την οδό Αιγαίου, παραμένει αποκλεισμένος με τις αρχές να μην επιτρέπουν στους οδηγούς να στρίψουν δεξιά και με κατεύθυνση προς δυτικά.

Την ίδια ώρα, στην Περιφερειακή Οδό στο ρεύμα προς ανατολικά στο ύψος λίγο πριν από το τούνελ έχει ακινητοποιηθεί όχημα στην αριστερή λωρίδα κυκλοφορίας, με αποτέλεσμα να οξύνεται το πρόβλημα.

Επίσης, σύγκρουση δύο οχημάτων σημειώθηκε στο ρεύμα προς δυτικά, στην αριστερή λωρίδα κυκλοφορίας, χωρίς μέχρι στιγμής να έχει αναφερθεί τραυματισμός.

Πηγή: grtimes.gr