Μπακογιάννης: Στηρίζουμε το «Ελπίς»και τους δημότες

Για κοινωνική προσφορά  ανεκτίμητηό για τις Αθηναίες και τους Αθηναίους έκανε λόγο ο Κώστας Μπακογιάννης κατά την επίσκεψή του στο Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών «Η Ελπίς».
Ο Δήμος Αθηναίων, όπως επισήμανε, έχει το προνόμιο να είναι ο μόνος στην Ελλάδα με το μεγάλο πλεονέκτημα να διαθέτει μια δομή στο χώρο της υγείας όπως το Νοσοκομείο «Ελπίς» το οποίο στέκεται δίπλα στους πολίτες 177 ολόκληρα χρόνια.

Ο κ. Μπακογιάννης αναφέρθηκε στην υποχρέωση του Δήμου να σταθεί δίπλα στο ‘Ελπίς’, να το ανανεώσει λειτουργικά, να εκσυγχρονίσει τον εξοπλισμό του και να κάνει τις απαραίτητες παρεμβάσεις για την αναβάθμιση των κτιριακών του εγκαταστάσεων γιατί στηρίζοντας το Ελπίς, στηρίζονται και οι δημότε, υπογράμμισε ο υποψήφιος Δήμαρχος Αθηναίων δίνοντας συγχαρητήρια στο προσωπικό για την εξαιρετική δουλειά που κάνει.  

Παράλληλα ανέφερε ότι το πρόγραμμα του συνδυασμού «Αθήνα Ψηλά» προβλέπει μεταξύ άλλων την ένταξη του «Ελπίς» σε ένα ευρύτερο δίκτυο κοινωνικών υπηρεσιών και τη διασύνδεσή  του με τα Δημοτικά  Ιατρεία. Στο Νοσοκομείο «Ελπίς» ο Κώστας Μπακογιάννης συναντήθηκε με τη Διοίκηση και εκπροσώπους των εργαζομένων.
 
 
Πηγή: skai.gr