Μπακογιάννης σε εργαζόμενους Δήμου: «Δικαιοσύνη, διαφάνεια, αξιοκρατία»

«Σας έχουμε ανάγκη, σας θέλουμε συμμάχους. Πλέουμε στο ίδιο καράβι και μπορούμε μαζί να κερδίσουμε το στοίχημα κάνοντας μια νέα αρχή από την 1η Σεπτεμβρίου», τόνισε ο Κώστας Μπακογιάννης απευθυνόμενος στους εργαζόμενους στις υπηρεσίες του Δήμου Αθηναίων στην οδό Λιοσίων.

«Δικαιοσύνη, διαφάνεια, αξιοκρατία. Διοίκηση με τους εργαζομένους, χωρίς παρωπίδες, και μακριά από πολιτικά παιχνίδια στις πλάτες τους. Αυτό είναι το νέο μοντέλο διοίκησης και οργάνωσης που χρειάζεται ο Δήμος», εξήγησε ο υποψήφιος Δήμαρχος Αθηναίων και πρόσθεσε: «Ρωτήστε τους συναδέλφους σας στην περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας και στο Δήμο Καρπενησίου και θα σας πουν ακριβώς πώς εμείς αντιλαμβανόμαστε τη διοίκηση. Δεν πιστεύουμε στη λογική των φέουδων και των καπετανάτων». 

Ο Κώστας Μπακογιάννης ξεκαθάρισε επίσης ότι ο Δήμος οφείλει να λειτουργεί ως μία, ενιαία και συντεταγμένη δομή και άκουσε το αίτημα των εργαζομένων για στέγαση όλων των δημοτικών υπηρεσιών σε ένα κτίριο ώστε να πάψουν να είναι διασκορπισμένες σε διάφορα ακίνητα.
Επίσης του έθεσαν το ζήτημα της υποστελέχωσης των υπηρεσιών του Δήμου Αθηναίων και την ανάγκη δίκαιης ανακατανομής του προσωπικού ώστε να επιτευχθεί το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για τους δημότες και την πόλη.
Πηγή: skai.gr