Κλείσιμο

Αποκαταστάθηκε η λειτουργία σε όλη τη γραμμή του ΗΣΑΠ-Οι αλλαγές σε μετρό, τραμ και λεωφορεία

Αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία στο δίκτυο της Γραμμής 1 του Μετρό (πρώην ΗΣΑΠ). Η κίνηση των συρμών διεξάγεται κανονικά σε ολόκληρη τη γραμμή Πειραιάς- Κηφισιά και αντίστροφα.

Λεωφορεία και τρόλεϊ, σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση του ΟΑΣΑ, πραγματοποιούν από το πρωί δρομολόγια, για τα οποία έχει διαπιστωθεί η δυνατότητα (ολικής ή μερικής) εκτέλεσης τους. Επί του παρόντος σε λειτουργία βρίσκονται 155 λεωφορειακές γραμμές και γραμμές τρόλεϊ.

Προβλήματα εντοπίζονται λόγω παγετού και ολισθηρότητας του οδοστρώματος κυρίως σε γραμμές  στις περιοχές Ανατολικής Αττικής , Κηφισιάς, Πεντέλης, Αχαρνών, Φυλής  και Θρακομακεδόνων.

Μέσα Σταθερής Τροχιάς

Οι γραμμές 2 και 3 του μετρό λειτουργούν κανονικά. Στο τμήμα «Δουκ. Πλακεντίας» - Αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος», οι συρμοί πραγματοποιούν στάση στο Κορωπί και Κάντζα. Οι συρμοί διέρχονται χωρίς ενδιάμεση στάση στον σταθμό Παλλήνη.

Στη γραμμή 1 ( πρώην ΗΣΑΠ) η συγκοινωνία αποκαταστάθηκε πλήρως λίγο πριν τις 3.00 μετά το μεσημέρι.

Στο δίκτυο του ΤΡΑΜ, αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία των συρμών στη γραμμή 7 Ασκληπιείο Βούλας - Ακτή Ποσειδώνος. Στη γραμμή 6 Σύνταγμα - Πικροδάφνη τερματικός σταθμός είναι η στάση Λ. Βουλιαγμένης.

Για περισσότερες πληροφορίες, οι επιβάτες μπορούν να καλούν στο πληροφοριακό κέντρο του ΟΑΣΑ 11185

Δείτε όλες τις ειδήσεις

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ