Κλείσιμο

Μέτρα για την έξοδο των Χριστουγέννων

Έκτακτα μέτρα θα λάβει σήμερα η Τροχαία για τη διευκόλυνση των εκδρομέων που αναμένεται να κορυφωθεί από το μεσημέρι και μετά. Αν κριθεί αναγκαίο, από τις 2 το μεσημέρι έως τις 9 το βράδυ, θα παραχωρηθεί μία επιπλέον λωρίδα στο ρεύμα εξόδου της εθνικής οδού Αθηνών - Κορίνθου, στο ύψος της Κακιάς Σκάλας. Όπως δήλωσε πάντως στο ΣΚΑΪ ο διευθυντής τροχαίας Αττικής, ταξίαρχος Παναγιώτης Αδαμίδης, δεν υπάρχει δυνατότητα παραχώρησης επιπλέον λωρίδας στο ρεύμα εξόδου από το Δαφνί μέχρι τα διόδια Ελευσίνας, έπειτα από τη σύνδεση της Αττικής οδού με την εθνική οδό. Συνέστησε, επίσης, στους οδηγούς, αν δεν είναι απαραίτητο, να μην ταξιδέψουν σε περιοχές που έχουν επηρεαστεί από τα έντονα καιρικά φαινόμενα.
Ανάλογα μέτρα θα ληφθούν και στην εθνική οδό Αθηνών - Λαμίας όπου θα υπάρξουν παρεμβάσεις στους κόμβους Νέας Κηφισιάς, γέφυρας Βαρυμπόμπης, Κρυονερίου και κυρίως σε σημεία όπου βρίσκονται σε εξέλιξη έργα. Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα γίνουν και εντός της Αττικής όπου υπάρχει έντονο πρόβλημα.
Τέλος, από τις 4 το απόγευμα έως τις 9 το βράδυ θα απαγορεύεται η κίνηση των φορτηγών στις εξόδους των δύο εθνικών οδών.
Πηγή: skai.gr