Ο Σύλλογος Γονέων – Κηδεμόνων, γονείς, δάσκαλοι, αλλά και μικροί μαθητές του 13ου Δημοτικού Σχολείου συνεργάστηκαν για μια αυλή γεμάτη χρωματιστά παιχνίδια και παιδιά γεμάτα χαμόγελα.

Tο προαύλιο του 13ου Δημοτικού Σχολείου Λάρισας μεταμορφώθηκε με πέντε ολοκαίνουρια επιδαπέδια παιχνίδια που δημιουργήθηκαν για να περνούν στιγμές ανεμελιάς οι μαθητές.

Το σχολείο ξεχωρίζει για τα φρεσκοβαμμένα γήπεδα μπάσκετ και βόλεϊ, για τα όμορφα χρωματιστά παγκάκια, αλλά και για τους κάδους που απέκτησαν χρώμα. Στην παραπάνω παρέα και ο Μπομπ ο Σφουγγαράκης!

Σε χρόνο-ρεκόρ στη θέση της γκρίζας σχολικής αυλής εμφανίστηκαν αγαπημένα παιχνίδια των παιδιών, το χρώμα κυριαρχεί παντού και πλέον τα παιδιά απολαμβάνουν να παίζουν στο προαύλιο!

Με την όμορφη αυτή πρωτοβουλία οι μαθητές όλων των τάξεων του σχολείου έχουν την ευκαιρία να γυμναστούν, να ψυχαγωγηθούν, αλλά και να καλλιεργήσουν την ομαδικότητα, τη συνεργασία, την ευγενή άμιλλα και να γνωρίσουν καλύτερα τον εαυτό τους, αλλά και τους άλλους, συμμετέχοντας σε μια σειρά επιδαπέδιων παιχνιδιών στον αύλειο χώρο του σχολείου.

Η διεύθυνση του σχολείου ευχαριστεί με ανακοίνωσή της τους μικρούς και μεγάλους εθελοντές και τον κ. Τσικούρα Αντώνη -Isomat για τη χορηγία των χρωμάτων με τα οποία βάφτηκαν τα γήπεδα μπάσκετ και βόλεϊ.

Τα χρώματα για τα παιχνίδια αγοράστηκαν από τον σύλλογο.

Πηγή: skai.gr