Κλείσιμο

Μεγάλη ταλαιπωρία για 100 ταξιδιώτες

Απίστευτη ταλαιπωρία υπέστησαν περισσότεροι από 100 ταξιδιώτες, μεταξύ των οποίων ηλικιωμένοι και παιδιά, οι οποίοι επρόκειτο να ταξιδέψουν την Τετάρτη με αμαξοστοιχία του ΟΣΕ, από Κωνσταντινούπολη για Θεσσαλονίκη.

Το δρομολόγιο ακυρώθηκε κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή, εξαιτίας της συμμετοχής της ΠΟΣ στην 24ωρη απεργία που είχε εξαγγείλει η ΓΣΕΕ για την εργατική Πρωτομαγιά.

Τελικά, η ΤΡΑΙΝΟΣΕ αποφάσισε οι επιβάτες να επιστρέψουν στον προορισμό τους από την Κωνσταντινούπολη, με λεωφορείο συνεργαζόμενο με τον Οργανισμό.

Με ανακοίνωση της, η διοίκηση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ σημείωσε ότι \" κατανοεί την ταλαιπωρία του επιβατικού κοινού\", επεσήμανε ωστόσο ότι \"αν και δεν υποχρεούται να παράσχει εναλλακτικό μέσο μετακίνησης σε περίπτωση Γενικής Απεργίας των εργαζομένων της, συναισθανόμενη το πρόβλημα των επιβατών που παρέμειναν στην Κωνσταντινούπολη διευθέτησε άμεσα το ζήτημα της επιστροφής τους\".

Παράλληλα, ανέφερε ότι στους επιβάτες που θα επιλέξουν να επιστρέψουν με το λεωφορείο, θα επιστραφεί το αντίτιμο κλίνης. Αδιευκρίνιστο ωστόσο παραμένει πώς θα ειδοποιηθούν οι ταξιδιώτες που έχουν μείνει στην Κωνσταντινούπολη.
Πηγή: skai.gr