Μεγάλες καταστροφές στην Κεφαλονιά (vid, pics)

Σοβαρές ζημιές προκάλεσαν τα έντονα καιρικά φαινόμενα που έπληξαν το νησί της Κεφαλονιάς, καθώς ζώα και αυτοκίνητα θάφτηκαν κάτω από τις λάσπες και δρόμοι καταστράφηκαν.

Τα σοβαρότερα προβλήματα εντοπίζονται στο χωριό Νύφι καθώς μεγάλες ποσότητες από μπάζα λάσπες και βράχια, έφτασαν μέσα στο χωριό και «έθαψαν» αυτοκίνητα, ενώ παρασύρθηκαν ζώα τα οποία εντοπίστηκαν αργότερα νεκρά δεκάδες μέτρα μακριά. Οι κάτοικοι κάνουν λόγο για τις καταστροφές αντίστοιχες με εκείνες που είχαν προκαλέσει οι πλημμύρες το 2007.

Συνεργεία του Δήμου, με σκαπτικά μηχανήματα και φορτηγά προσπαθούν να επαναφέρουν την ομαλότητα στο Νύφι, όπου ευτυχώς δεν έχει αναφερθεί κάποιος τραυματισμός ανθρώπου.

Συγκλονιστικά πλάνα από drone στην Αγία Ευφημία

Αίσθηση προκαλούν τα συγκλονιστικά πλάνα από drone στην Αγία Ευφημία, που δείχνουν την καταστροφή σε όλη της την έκταση, σε λήψη από drone του Παναγή Καβαλλιεράτου.

 

 

Λόγου του μεγάλου όγκου του νερού, πλημμύρισαν τους δρόμους της τοπικής κοινότητας, με αποτέλεσμα οι λάσπες να μπουν πάλι σε σπίτια και μαγαζιά της περιοχής και να δημιουργήσουν σοβαρά προβλήματα.

Με πληροφορίες από το inkefalonia και το kefaloniapress.