«Με απόλυτη ασφάλεια οι Αγώνες»

«Όλα δείχνουν ότι οι Ολυμπιακοί Αγώνες θα διεξαχθούν με απόλυτη ασφάλεια» δήλωσε ο υπουργός Δημόσιας Τάξης, Γιώργος Βουλγαράκης, μετά τη χθεσινή συνεδρίαση του Συντονιστικού Συμβουλίου Ολυμπιακής Ασφάλειας. Σημείωσε πως έχει γίνει «ό,τι είναι ανθρωπίνως δυνατόν και πως όλα έχουν εξελιχθεί σύμφωνα με τον αρχικό σχεδιασμό».
Ο υπουργός Επικρατείας Θοδωρής Ρουσσόπουλος, τόνισε ότι έχουν λυθεί πάρα πολλά προβλήματα συντονισμού μεταξύ των υπουργείων και ευχαρίστησε τους Έλληνες πολίτες για την τήρηση των κανόνων, προκειμένου να διεξαχθούν ομαλά οι Ολυμπιακοί Αγώνες.
Εντυπωσιασμένος από τα μέτρα ασφαλείας στο λιμάνι του Πειραιά, δήλωσε ο υπουργός Εμπορικής Ναυτιλίας, κατά τη χθεσινή επίσκεψή του στην περιοχή.
Στο μεταξύ με πρόστιμα απειλεί ο υπουργός Δημόσιας Τάξης τους οδηγούς των διαπιστευμένων οχημάτων, που εκμεταλλευόμενοι την ολυμπιακή λωρίδα αναπτύσσουν υπερβολική ταχύτητα. Όπως είπε ο κ. Βουλγαράκης μετά τη συνεδρίαση του συντονιστικού συμβουλίου Ολυμπιακής Ασφάλειας, ακόμα και αυτά τα οχήματα πρέπει να τηρούν τον κώδικα οδικής κυκλοφορίας.
Πηγή: skai.gr