Μαρκόπουλος vs Παγώνη για φωτό με Ζαχαράτο: Lifestyle προσέγγιση της πανδημίας - Η απάντησή της

Κόντρα από το πουθενά στον «αέρα» του ΣΚΑΪ ανάμεσα στον βουλευτή της ΝΔ, Δημήτρη Μαρκόπουλο και την πρόεδρο των νοσοκομειακών γιατρών, Ματίνα Παγώνη.

Ο βουλευτής της ΝΔ κατηγόρησε την κ. Παγώνη για lifestyle προσέγγιση της πανδημίας, διευκρινίζοντας ωστόσο, ότι σέβεται τον επιστημονικό της λόγο. «Επιστημονικά την ακούω πάντοτε όμως νομίζω ότι χάνεται η αξία του επιστημονικού της λογού μέσω μιας lifestyle προσέγγισης των θεμάτων η οποία δεν αφορά τον κόσμο που περνά δύσκολα» ανέφερε χαρακτηριστικά ο βουλευτής της ΝΔ. Οι φωτογραφίες με τον Ζαχαράτο (σ.σ. που μιμείται τη γιατρό) «δεν αφορούν τον κόσμο» σχολίασε. 

«Όταν βγαίνουμε και κάνουμε την πανδημία lifestyle με το τρόπο ζωής μας για το κατά πόσο βγαίνουμε, τι φοράμε και πως μακιγιαριζόμαστε δημιουργείται χαλαρότητα, έως και ιλαρότητα, για ένα θέμα που κοστίζει ζωές» ανέφερε δε ο κ. Μαρκόπουλος.

Από την πλευρά της η Ματίνα Παγώνη τόνισε ότι δεν την απασχολεί η άποψη του κ. Μαρκόπουλου και υποστήριξε ότι «τους πείραξε που οι γιατροί βγαίνουν περισσότερο στην τηλεόραση από τους βουλευτές»

«Μόλις τελειώσει η πανδημία θα τους έχετε καθημερινά... Δεν θα ασχοληθούμε με όσα λέει ο κ. Μαρκόπουλος, έχουμε μια νόσο να αντιμετωπίσουμε» σημείωσε η γιατρός.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Πηγή: skai.gr