Μάνα και κόρη συνελήφθησαν για διακίνηση

Μια ημεδαπή μητέρα, 45 ετών, αλλά και η ενήλικη κόρη της, 24 ετών, συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Δίωξης Έδεσσας, με την κατηγορία ότι διακινούσαν ναρκωτικά, χρησιμοποιώντας ως "βαποράκια" τη δωδεκάχρονη κόρη της 45χρονης και αδερφή της δεύτερης, αλλά και τον εννιάχρονο εγγονό της πρώτης και γιο της 24χρονης.

Οι δύο γυναίκες και το κοριτσάκι συνελήφθησαν την Παρασκευή στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης, όταν η 24χρονη και η ανήλικη επιχείρησαν να πουλήσουν σε αστυνομικό, που παρουσιάστηκε ως αγοραστής έξι γραμμάρια ηρωίνης, έναντι 340 ευρώ.

Στην κατοχή των γυναικών και του κοριτσιού βρέθηκαν άλλα οκτώ "φιξάκια" ηρωίνης, συνολικού βάρους 16,6 γραμμαρίων.

Με έκπληξη διαπίστωσαν οι αστυνομικοί, που τις συνέλαβαν, ότι εκτός από τη δωδεκάχρονη, και ο εννιάχρονος, που ήταν μαζί τους αλλά δε συνελήφθη λόγω ηλικίας, είχε στην κατοχή του άλλα τρία "φιξάκια", συνολικού βάρους ενός γραμμαρίου.

Οι γυναίκες και το κορίτσι είχαν επίσης επάνω τους πληθώρα χρυσαφικών, καθώς και τρία κινητά τηλέφωνα, τα οποία εκτιμάται πως τα χρησιμοποιούσαν για την εμπορία των ναρκωτικών.

Ακολούθησε έρευνα, στο σπίτι τους, στην Έδεσσα, όπου οι αστυνομικοί βρήκαν μια καστανόχρωμη σκόνη, βάρους 37 γραμμαρίων, η οποία και στάλθηκε για ανάλυση, καθώς κι άλλα επτά κινητά τηλέφωνα και μια ζυγαριά ακριβείας.

Προανάκριση σε βάρος της 45χρονης και της 24χρονης, διενεργείται από άντρες του αστυνομικού τμήματος της Έδεσσας, όπου κρατείται και η δωδεκάχρονη.
Πηγή: skai.gr