Μέρη σε Love it για την επίθεση από Ξιάρχο: Δεν χρειάζεται να τον στήνουμε στον τοίχο

Η Μέρη, η κοπέλα που δέχθηκε τα χλευαστικά σχόλια για την εμφάνιση της από τον Σταύρο Ξιάρχο, μίλησε στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ και την εκπομπή Love it, μετά και τον σάλο που προκλήθηκε στα social media και την δημόσια κατακραυγή του διάσημου χορογράφου.

Η ίδια, δεν έκρυψε την λύπη της για το γεγονός ότι το όλο θέμα πήρε τέτοιες διαστάσεις: «Νιώθω πολύ άσχημα για όλο αυτό, δεν ήθελα να πάρει τέτοια τροπή, θεωρούσα ότι θα υπάρξει μια πιο ήρεμη αντίδραση», ανέφερε.

Ωστόσο, η Μέρη, παρά την αδικαιολόγητη επίθεση του διάσημου χορογράφου προς το πρόσωπό  της, δεν φαίνεται να κρατάει καθόλου κακία, ενώ όπως δήλωσε , η επιθυμία της ήταν το θέμα να λυθεί επί προσωπικού: «Έκανε ένα λάθος , ήταν μια λάθος στιγμή αλλά δεν χρειάζεται να στήνεται στον τοίχο. Εγώ ήθελα να λυθεί μεταξύ μας, για αυτό του έστειλα και μήνυμα, μπορούσε απλά να απολογηθεί και να λήξει εκεί.»

Τόνισε δε πως την αιφνιδίασε και η αντίδραση του Ξιάρχο (υπήρχαν αναφορές ότι ήθελα να αυτοκτονήσει), με την ίδια να προσπαθεί, όπως δήλωσε, να επικοινωνήσει μαζί του, όμως θέλησε να σεβαστεί τον χώρο του. «Περνάει κάτι πάρα πολύ δύσκολο και αυτός και η οικογένεια του», τόνισε.

Πηγή: skai.gr
TAGS: Love it