«Μαϊμού» εμβολιασμοί»: Έρευνα από το Εσωτερικών Υποθέσεων

Η Διεύθυνση των Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛ.ΑΣ  ανέλαβε την διερεύνηση της υπόθεσης με τα εικονικά πιστοποιητικά στο κέντρο υγείας Παλαμά Καρδίτσας αλλά και τις προεκτάσεις της. Δηλαδή, την υπόθεση με την αρνήτρια νοσηλεύτρια του νοσοκομείου Κοζάνης που φέρεται να έχει εμβολιαστεί και εκείνη εικονικά στο κέντρο της Καρδίτσας.

Υπενθυμίζεται, ότι ο εισαγγελέας Εφετών Λάρισας, ο κύριος Δασκαλόπουλος, είχε διατάξει την διενέργεια ποινικής προκαταρτικής εξέτασης την οποία είχε αναλάβει ο Εισαγγελέας Πρωτοδικών Καρδίτσας διερευνώντας όλες τις πτυχές της υπόθεσης. Τόσο για αυτούς που εξέδωσαν τα εικονικά πιστοποιητικά αλλά και για αυτούς που τα παρέλαβαν. 

Μια από τις πτυχές της υπόθεσης αυτής είναι η φιλική και οικογενειακή διάσταση καθώς η συγκεκριμένη διοικητική υπάλληλος φαίνεται ότι είναι μέλος μιας πολύτεκνης οικογένειας και περισσότερα από 33 εικονικά πιστοποιητικά φαίνεται ότι ανήκουν σε φίλους, συγγενείς και μέλη της οικογένειας της.

Στην περίπτωση που ασκηθεί ποινική δίωξη σε βάρος της σε βαθμό κακουργήματος για την παράβαση των διατάξεων της διάδοσης του κορωνοιού αυτό θα προκαλέσει την άρση τραπεζικού απορρήτου προκειμένου να διαπιστωθεί αν υπάρχει οικονομική συναλλαγή μεταξύ της ίδιας και αυτών που παρέλαβαν τα πλαστά πιστοποιητικά.

Την ίδια στιγμή δυστυχώς είναι πολλοί αυτοί που παίρνουν το θέμα αψήφιστα όχι μόνο για τους εαυτούς τους αλλά και για το κοινωνικό σύνολο, και δεν διστάζουν να το παραδεχθούν και δημοσίως. Οι σοκαριστικές μαρτυρίες που έκαναν στην κάμερα του ΣΚΑΙ άτομα που είτε αναζητούν πλαστά πιστοποιητικά είτε πλαστογραφούν τεστ.

Πηγή: skai.gr